6 trucuri pentru a păstra baia curată şi sănătoasă

Articol realizat de redacția Creative Art Copywriting cu informații din surse deschise. Acest articol nu a fost revizuit de un specialist. 

Prev1 of 6
Use your ← → (arrow) keys to browse

Baia este locul de relaxare şi înlăturare a poverilor de peste zi pentru majoritatea dintre noi. O baie reconfortantă în apă fierbinte şi parfumată este visul oricărei persoane după o zi lungă şi obositoare. Din acest motiv baia trebuie să fie păstrată în cele mai bune condiţii de funcţionare, să fie curăţată şi dezinfectată, uscată, aerisită, ventilată şi parfumată. Baia poate deveni un adevărat pericol pentru membrii familiei dacă nu este bine întreţinută, dacă depozitează lucruri inutile şi dacă devine o sursă constantă de umezeală şi microbi.


Pentru a putea să ne bucurăm de o încăpere de baie aşa cum este normal, trebuie doar să ţinem cont de câteva reguli şi să apelăm la câteva trucuri.
Baia trebuie întreţinută în stare funcţională
În cazul în care apar mici probleme, defecţiuni sau avarii, acestea vor fi remediate imediat. Este un mediu umed, care trebuie păstrat în stare de funcţionare normală şi perfectă. O ţeavă spartă sau un robinet stricat vor fi reparate urgent, iar o placă de gresie sărită va fi înlocuită rapid.

CONTINUARE – Vezi 6 trucuri pentru a păstra baia curată şi sănătoasă

Prev1 of 6
Use your ← → (arrow) keys to browse

Share on facebook
Share on twitter
Share on email
Share on facebook
Distribuie 0

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *