Asevi – inamicul calcarului

Articol realizat de redacția Creative Art Copywriting cu informații din surse deschise. Acest articol nu a fost revizuit de un specialist. 

Câți dintre noi nu s-au confruntat cu depunerile de calcar din baie? Din fericire, acum putem apela la Asevi – inamicul calcarului!

Depunerile de calcar sunt o problemă frecventă în orice casă. Pe lângă faptul că sunt inestetice, ele pot ascunde microbi sau mucegai. În ambele cazuri, camera de baie poate deveni un adevărat pericol pentru sănătatea ta și a membrilor familiei tale.

Studii efectuate în America au demonstrat că, aparent inofensiv, mucegaiul se poate face responsabil de varii probleme de sănătate, printre care: oboseala, durerile de cap sau articulații, sinuzite, probleme gastrointestinale și de respirație, erupții cutanate, sinuzite, laringite ș.a. Toate acestea pot fi evitate însă, cât timp utilizăm gama de produse speciale de la Asevi, menite să înlăture rapid calcarul și, odată cu el, microbii și mucegaiul.

 

Ce este calcarul? Când și cum se formează?

Calcarul (carbonatul de calciu) este o rocă sedimentară, dominant organogenă, de culoare albă, cenușie sau galbenă. Cel mai adesea, după cum am avut șansa să ne convingem, apare pe obiectele sanitare: cadă, robinete sau ușile de la duș.

Culpabilă de apariția calcarului este apa, mai exact duritatea acesteia. Nivelul ridicat de minerale (calciu, magneziu), odată ajuns pe suprafața obiectelor sanitare, lasă în urmă pete albe, inestetice, după ce apa se usucă.

Anotimpul cald (primăvara, vara) este și anotimpul predilect al depunerilor de calcar, din cauza necesității de a face duș mai frecvent. Iată de ce, în această perioadă ne putem confrunta cu depunerile de calcar, extrem de greu de curățat, care, de obicei, ne solicită nu doar timpul ci și răbdarea noastră.

Dacă te gândești cum să scapi mai repede de calcar, fără a investi prea mult timp sau bani, dar alegându-te la final cu o baie curată, vreme îndelungată, poți opta pentru produsele anticalcar de la Asevi.

Ce produse anticalcar găsim la Asevi?

Compania Asevi propune tuturor gospodinelor, care țin la timpul lor, o gamă de produse anticalcar eficiente, ale căror rezultate nu se lasă mult timp așteptate:

  • Detergent anticalcar Asevi. Sub formă de pulverizator, acest tip de detergent anticalcar de la Asevi este inamicul calcarului care se depunde pe instalațiile sanitare (robinete, lavoar, cadă, țevi, budă), sau pe orice alte suprafețe din crom sau inox. Fiind extrem de concentrat, o cantitate mică de detergent anticalcar Asevi e capabilă să înlăture, în doar câteva minute, cele mai încăpățânate depuneri de calcar, fără a te solicita prea mult.
  • Detergent anticalcar Asevi Sanitcal Plus. Ușor de utilizat, grație pulverizatorului, detergentul anticalcar Asevi Sanital Plus, păstrează formula concentrată a detergenților, caracteristică mărcii Asevi. Datorită acestui fapt, odată aplicat pe suprafețele acoperite cu calcar, fie că vorbim de robinete, cadă, vasul de toaletă, cabina de duș, gresie sau faianță, petele de calcar dispar aproape instantaneu.

Instalațiile sanitare își recapătă strălucirea, păstrând-o vreme îndelungată. Totodată, detergentul anticalcar Asevi Sanitcal Plus lasă în urmă un parfum plăcut, proaspăt și persistent.

  • Dezincrustant Asevi Sanipons WC. Cuvintele cheie, definitorii pentru dezincrustantul de la Asevi, sunt: eficient, rapid, impecabil. Puternic și extrem de concentrat, acest produs de la Asevi înlătură cu ușurință urmele lăsate de săruri, ciment, rugină sau calcar, fiind inamicul nr.1 al calcarului și, viitorul tău prieten într-ale curățeniei, cât timp te gândești să-i acorzi o șansă.

Care sunt principalele calități ale produselor anticalcar de la Asevi?

Dacă te gândești de ce ar trebui să optezi pentru Asevi, atunci ține cont de faptul că este un produs:

  • Economic (grație concentrației sale nu e nevoie să folosești mult detergent);
  • Eficient (curăță rapid calcarul/mucegaiul);
  • Rentabil la capitolul preț-calitate.

Produsele anticalcar de la Asevi vin în format de 750 ml sau 1L, cu și fără pulverizator.

Share on facebook
Share on twitter
Share on email
Share on facebook
Distribuie 0

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *