Asevi – pentru o toaletă curată și dezinfectată!

Articol realizat de redacția Creative Art Copywriting cu informații din surse deschise. Acest articol nu a fost revizuit de un specialist. 

Ai putea fi surprins, dar studiile arată că, în medie, oamenii își petrec 27 de minute pe zi la… toaletă, ceea ce ar însemna 3 ore și 9 minute pe săptămână. Cu 9 minute mai mult decât timpul pe care ni-l petrecem concentrați asupra unor proiecte, afirmă studii similare. Iată un motiv în plus ca să ne asigurăm că locul în care ne petrecem o parte din timpul nostru este un loc plăcut, atât vizual, cât și olfactiv.

Asevi este una dintre companiile care are grijă și de acest aspect al vieții, ajutându-te să fii oriunde în siguranță.

Cât de important este un odorizant pentru toaletă?

Deși am fi tentați să neglijăm un asemenea aspect, nenumăratele tipuri de odorizante, create special pentru această încăpere a locuinței, ne demonstrează contrariul. În lume, odorizantele pentru toaletă vin sub nenumărate forme: odorizante automate, lumânări parfumate, substanțe gel care absorb mirosurile neplăcute, odorizante din plante uscate, LED-uri care elimină bacterii menite să distrugă mirosurile neplăcute, pulverizatoare obișnuite, ba chiar pulverizatoare cu nano particule din aur!

Cei de la Asevi, propun momentan o gamă de odorizante cu picurător, menite pretențioșilor, care merită toată atenția.

Ce odorizante pentru toaletă poți găsi la Asevi?

Cauți un odorizant plăcut mirositor și rezistent, menit să transforme camera de baie într-un loc plăcut? Atunci Asevi s-ar putea să-ți placă.

La capitolul odorizante pentru toaletă poți opta pentru:

  • Odorizant baie DEO Asevi Classic– Este recomandat pentru toți cei care acordă atenție la detalii. Dacă-ți dorești o cameră de baie parfumată, care să emane prospețime, este o alegere potrivită.
  • Odorizant baie DEO Asevi Elegant – aplicabil atât pe pardoseala camerei de baie, cât și în jurul vasului de toaletă. Producătorii, Asevi, afirmă că o asemenea soluție este capabilă să transforme orice baie într-una… fericită. Denumirea promite și armonie sau eleganță, atunci când vine vorba de mirosul încăperii unde este utilizat odorizantul Asevi.

Atât odorizantul de baie DEO Asevi Classic, precum și cel de tip DEO Asevi Elegant au un miros plăcut, care persistă întreaga zi (24 h). În ambele cazuri, vorbim de produse cu prețuri accesibile.

Odorizantele de baie marca Asevi vin în recipiente de 200 de mililitri și promit să treacă atât proba eliminării mirosurilor neplăcute, cât și pe cea a microbilor, dezinfectând încăperea.

De ce este important să folosim odorizante Asevi, care au capacitate sporită de dezinfectare?

Deși nu-i vedem, știm că microbii sunt omniprezenți în toate încăperile, iar camera de baie sau toaleta nu sunt o excepție. Iată de ce, un lichid cu capacitate sporită de dezinfectare este binevenit în orice casă.

Asevi a trecut cu brio asemenea teste, iar utilizatorii o pot confirma.

Partea bună? Cu Asevi, rutina de curățare și dezinfectare devine mai simplă. Simultan, odorizantele Asevi reduc răspândirea bacteriilor, ceea ce, implicit, reduce riscul de îmbolnăvire a membrilor familiei tale.

Vei fi uimit, dar studii americane au demonstrat că echipat cu un odorizant de baie bun, precum Asevi, care este și un puternic dezinfectant, poți lupta împotriva răspândirii unor boli comune, inclusiv a infecțiilor cu noroviruși (grup de agenți patogeni contagioși, care cauzează apariția gastroenteritei acute  – o infecție la nivelul stomacului și al intestinelor, denumită popular „gripa stomacului”), a gripei, sau împotriva infecțiilor cu MRSA (boală cauzată de o tulpină bacteriană a stafilococului auriu, foarte rezistentă la antibioticele utilizate în mod obişnuit în tratamentul infecţiilor cu stafilococi, precum meticilina sau oxacilina, care poate duce la infecții ale pielii, sângelui, la pneumonie sau sepsis).

 

Share on facebook
Share on twitter
Share on email
Share on facebook
Distribuie 0

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *