Asevi, și baia ta va străluci!

Articol realizat de redacția Creative Art Copywriting cu informații din surse deschise. Acest articol nu a fost revizuit de un specialist. 

Știai că un detergent bun poate reduce considerabil timpul pe care-l petreci făcând curat în baie? Iar un asemenea detergent poate fi Asevi?

Poate te-ai întrebat vreodată: alții cum reușesc? Și cumpărături, și ședințe de masaj, și menaj? Secretul s-ar putea ascunde în 5 litere A, S, E, V, I – Asevi.

Alegerea produselor de curățat este esențială. Cu produsele marca Asevi câștigi mai mult timp pentru tine, dar și mai multă siguranță și confort pentru familia ta.

Care produse Asevi ar putea face cinste băii tale?

Te gândești să faci curat în baie? Să transformi baia într-un loc aseptic și totodată frumos mirositor? Nici o problemă, cât timp alegi unul dintre produsele Asevi. Iar când vine vorba de alegeri, ai pentru ce opta:

  • Detergent pardoseală Asevi portocale. Dacă faptul că aroma sa persistă timp de 48 de ore și că este un puternic dezinfectant nu sunt argumente suficiente pentru a te convinge să-l achiziționezi, cu siguranță efectul pe care parfumul acestui detergent îl poate avea asupra ta e-n stare să te convingă. Mirosul de portocale are un efect benefic asupra corpului. Acesta reduce anxietatea și induce, simultan, o stare de relaxare. A fost vreodată curățenia mai relaxantă decât cu detergentul pentru pardoseală, cu miros de portocale, de la Asevi?
  • Detergent pardoseală Asevi Mio. Până și numele acestui detergent, de la Asevi, sugerează că trebuie să fie al tău (es mío). Dezinfectant neîntrecut, detergentul celor de la Asevi vine și cu o aromă irezistibilă, greu de refuzat – cea a fructelor de pădure, menite să te ducă cu gândul la povești sau la verile de pe munte.
  • Detergent pardoseală Asevi Cian. Extrem de popular, detergentul Asevi Cian oferă utilizatorilor săi un parfum plăcut, puternic și rezistent, dar și senzația de curățenie vreme îndelungată. În plus,se potrivește pentru orice tip de pardoseală (gresie, faianță ș.a.)
  • Detergent soluție dezinfectant și curățat Gerpostar Asevi. Un detergent extrem de prietenos pentru familiile care au copii sau animale de companie, acesta promite să facă față unor suprafețe din gresie, faianță sau ceramică, distrugând bacteriile într-un timp record și acționând imediat ce intră în contact cu o suprafață, fie că vorbim de chiuvete, grupuri sanitare, căzi de baie, aparatură electrodomestică etc.
  • Detergent baie Asevi. Dacă dorești să elimini urmele de murdărie, de săpun, sau resturile de calcar de pe suprafețele din baie, găsești în acest detergent de la Asevi un aliat. Detergentul Asevi oferă strălucire de durată, dezinfectează, parfumează și elimină microbii.

Ce ar trebui să știi despre detergenții pentru pardoseală de la Asevi?

Detergenții de la Asevi, meniți să-ți facă baia să strălucească, pot fi achiziționați, la prețuri convenabile, în recipiente de 1 litru, 1,4 litri sau 5 litri.

Fiecare dintre produsele Asevi emană un miros plăcut și este un excelent dezinfectant, luptând împotriva bacteriilor sau germenilor, care se pot dovedi extrem de periculoși pentru sănătatea familiei tale.

La capitolul utilizare, în mare, asemenea produse marca Asevi nu necesită clătire. Astfel încât munca ta se reducere doar la aplicarea soluției și ștergerea acesteia cu un burete sau o lavetă umedă, urmată de clătirea suprafeței.

Detergentul Asevi este de asemenea concentrat. Două dopuri diluate în 5 litri de apă sunt suficiente pentru a-ți face baia curată, strălucitoare și plăcut mirositoare, vreme îndelungată.

Totodată, resturile de calcar sau petele de murdărie care ți-au dat bătăi de cap până acum, vor dispărea ca prin minune, cât ai zice… Asevi!

 

Share on facebook
Share on twitter
Share on email
Share on facebook
Distribuie 0

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *