Baia dezinfectată cu ASEVI

Articol realizat de redacția Creative Art Copywriting cu informații din surse deschise. Acest articol nu a fost revizuit de un specialist. 

Bacterii? Germeni? Viruși? Nimic nu poate sta în calea lui ASEVI, alegerea ideală pentru toți cei care-și doresc o casă dezinfectată și un mediu sănătos de trai.

Dacă ați avea ocazia să priviți suprafețele din baie sub microscop, mai mult ca sigur veți rămâne uimiți de câte microorganisme mișună pe acolo: viruși, microbi, bacterii, ciuperci etc.

Conform cercetărilor, durata de viață a germenilor variază în funcție de tipul acestora. E. coli (bacterii intestinale care vă pot face rău) pot trăi de la câteva ore până la o zi întreagă, în timp ce calicivirușii (FCV; de exemplu – gripa stomacală) pot trăi zile sau chiar săptămâni întregi.

ASEVI vă va proteja, ajutându-vă să curățiți baia eficient și durabil.

De ce ASEVI este alegerea ideală pentru dezinfectarea băilor?

Produsele ASEVI au la bază formule concentrate, care ajută atât la curățarea suprafețelor, cât și la eliminarea germenilor, bacteriilor și virușilor.

În acest scop, puteți încerca următoarele produse:

  • ASEVI Zas Baie – produs care curăță și dezinfectează baia, lăsând în urmă un parfum plăcut. Necesită a fi diluat: două dopuri în 5 litri de apă. Elimină cu ușurință murdăria, bacteriile, dar și resturile de calcar, săpun etc.
  • Detergent pardoseală ASEVI. Fie că optați pentru detergentul pardoseală ASEVI cu miros de portocale sau cu miros floral (detergent pardoseală ASEVI Mio), în ambele cazuri veți curăța cu ușurință și veți dezinfecta baia.

Soluția pentru pardoseală ASEVI se potrivește cu gresia, marmura, granitul sau mozaicul. Pentru utilizare sunt suficiente 2 dopuri în 5 litri de apă.

Care sunt principalele avantaje ale dezinfectanților ASEVI?

Produsele de dezinfectare ASEVI au câteva calități uimitoare:

  • Nu necesită clătire. Deci nu trebuie să munciți dublu.
  • Sunt concentrate. Deci le veți folosi un timp mai îndelungat, economisind bani pe produsele de dezinfectare.
  • Sunt accesibile. Prețul variază între 15 lei (1.4 L) și 60 de lei (5 L) per dezinfectant ASEVI.

Share on facebook
Share on twitter
Share on email
Share on facebook
Distribuie 0

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *