Baie strălucitoare – ce soluții folosești pentru robineți și baterii?

Articol realizat de redacția Creative Art Copywriting cu informații din surse deschise. Acest articol nu a fost revizuit de un specialist. 

Întreţinerea și curățenia locuinței presupune multă responsabilitate şi atenţie din partea celor care se ocupă de această activitate, de obicei femeile. Este necesar ca pentru a avea un spațiu curat şi împrospătat să acordăm atenţia cuvenită tuturor suprafeţelor din interior. Trebuie să folosim pentru fiecare în parte produse speciale, să urmăm instrucţiunile de folosire pentru a evita degradarea sau chiar distrugerea treptată a lor.

Curățenia nu trebuie făcută ”de mântuială”

Atunci când vine vorba despre curățenia în baie, trebuie ca treburile să fie făcute cu simț de răspundere, pentru că aici pot exista bacterii și germeni care-i pot îmbolnăvi pe cei dragi, care locuiesc în casă. Cu atât mai mult dacă mai sunt și copii mici prin preajmă, sau vreun animăluț de companie, curățenia în baie trebuie să fie una făcută ”ca la carte”, după cum ne spuneau mamele sau bunicile noastre. În afară de spălatul și dezinfectatul gresiei și faianței, a căzii, vasului de toaletă, a ciuvetei, a oglinzii, curățenia din baie nu trebuie încheiată fără a ”ataca” robineții și bateriile, a căror strălucire inițială se pierde mult din cauza depunerilor de piatră.

Oțetul și bicarbonatul, în cazuri ușoare

În primă fază, dacă situația nu este chiar atât de gravă, puteți folosi cu succes pentru a reda strălucirea robineților și bateriilor banalul oțet. De fapt, oţetul nu trebuie să lipsească din nicio gospodărie pentru că poate fi întrebuinţat în diverse moduri, nu numai la procesul de gătit. Curăţă şi dezinfectează suprafeţele din baie şi toaleta, gresia şi faianţa. De asemenea, depunerile de calcar din baie şi din maşina de spălat pot fi îndepărtate eficient tot cu ajutorul oţetului. La fel, bicarbonatul de sodiu poate înlocui cu succes praful de curăţat. Dacă nu știai, află că bicarbonatul poate fi folosit pentru a şterge şi dezinfecta obiectele sanitare din baie.

Asevi îți vine în ajutor

Totuși, uneori este nevoie de ceva mai mult. Nu-ți face griji, avem soluția perfectă pentru tine, care te va scăpa de multe neplăceri, și va face ca ”Operațiunea Curățenie” în baie să fie o joacă de copil.

Detergenții Asevi au o putere mare de curățare, elimină murdăria într-un timp record și păstrează curățenia timp îndelungat. Dar parcă mai este nevoie de ceva. Baia este un spațiu destul de mic, așa că ar fi nevoie de un miros plăcut, și nu unul care să te irite. Ei bine,  detergenții Asevi îți vor depăși așteptările și în acest caz: parfumul lor unic este atractiv și persistent. După ce ai încheiat curățenia, vei remarca felul plăcut în care va mirosi baia ta, și vei fi surprinsă să veți că mirosul persistă uneori și la două zile după ce ai terminat curățenia.

Putere mare de curățare

Vă recomandăm în acest sens Asevi anticalcar pulverizator 750 ml şi Asevi Băi 1.4 L pentru o curăţare şi igienizare exemplară a obiectelor sanitare (cabine de duş, robineţi, chiuvete,etc), Asevi Mio și Asevi Portocală pentru toate tipurile de pardoseli (concentrate, plăcut parfumate şi cu efect igienizant). După curăţenie, folosiţi Deo Pons 24H clasic sau elegant, pentru odorizare .

Rapid și perfect dezinfectat

Folosind produsele Asevi, veți fi cucerit de calitatea acestora, de cât de repede este înlăturată murdăria sau piatra, totul este curat, dezinfectat și strălucitor, într-un timp mult mai scurt. De acum, grație acestor produse, curățenia în baie nu va mai fi una dintre cele mai neplăcute treburi casnice, și în plus, veți sta liniștită că totul este perfect dezinfectat.

Share on facebook
Share on twitter
Share on email
Share on facebook
Distribuie 0

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *