Cu ce se curăță faianța

Articol realizat de redacția Creative Art Copywriting cu informații din surse deschise. Acest articol nu a fost revizuit de un specialist. 

Indiferent că vorbim despre petele de mâncare sau ulei de pe plăcile de faianță din bucătărie sau despre petele de apă/calcar de pe faianța din bucătărie sau din baie, acestea sunt, uneori, greu de curățat.

Dacă ați încercat toate produsele de curățenie existente pe piață și nu ați reușit să găsiți niciunul care să vă mulțumească pe deplin, ar trebui să încercați și varianta de a ”prepara” o soluție de curățenie în propria dumneavoastră casă. Aceasta este simplu de preparat și extrem de ieftină: 4 căni de apă caldă, o jumătate de cană de bicarbonat de sodiu și un sfert de cană de oțet.

Aplicați această soluție obținută pe faianță (cu o cârpă sau cu un pulverizator), lăsați să acționeze 15-20 minute și apoi clătiți. O să rămâneți uimite de rezultat: atât grăsimea, cât și petele de calcar au dispărut datorită bicarbonatului care este un foarte bun degresant și oțetului care dizolvă calcarul.

 

Sursă foto – http://mysimpleremedies.com

Share on facebook
Share on twitter
Share on email
Share on facebook
Distribuie 0

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *