Cum să ai o baie impecabilă în fiecare zi?

Articol realizat de redacția Creative Art Copywriting cu informații din surse deschise. Acest articol nu a fost revizuit de un specialist. 

Baia este acel loc din casă folosit de întreaga familie, motiv pentru care ar trebui să îi acorzi o atenție deosebită atunci când vine vorba de curățenie. Dacă în restul casei putem vorbi de curățenia generală realizată o dată pe săptămână sau în unele cazuri chiar o dată pe lună, în cazul băii lucrurile stau puțin diferit. Vasul de toaletă sau robineții reprezintă o sursă perfectă de depunere și înmulțire a bacteriilor și microbilor. Există 4 lucruri pe care trebuie să le faci în fiecare zi pentru a te asigura că la sfârșitul zilei ai o baie impecabilă. Iată care sunt acestea!

  1. Curăță cada și dușul

Această activitate nu ar trebui să îți ia mai mult de 10 minute, dacă te ocupi de ea în fiecare zi și dacă ai la îndemână produsele potrivite. Spre exemplu, poți aplica puțin detergent de baie Asevi pe suprafața căzii și a dușului și să lași să acționeze 5 minute, timp în care tu te poți ocupa de ștergerea robineților sau a pereților de stilă ai dușului. După ce au trecut cele 5 minute, clătește cu un jet puternic de apă și ești gata!

  1. Curăță chiuveta

Dacă vorbim de chiuvetă, atunci vorbim de depunerile de calcar inestetice care dacă nu sunt curățate la timp, pare că nu vor ieși nici cu cel mai scump produs de curățenie. Ideea este că trebuie să cureți chiuveta în fiecare zi pentru a îndepărta aceste depuneri de calcar, dar și depunerile de săpun și de pastă de dinți care pot să apară peste zi. Dacă chiuveta nu este curățată și clătită așa cum ar trebui, în weekend îți vei pierde mult mai mult timp să îi redai strălucirea. Această activitate, dacă o realizezi zi de zi, nu ar trebui să îți ia mai mult de 5 minute. Unde mai pui faptul că o poți realiza în acele 5 minute în care aștepți să își facă efectul soluția pulverizată pe suprafața căzii sau a dușului?

Pentru curățarea depunerilor de calcar recomandăm Asevi Anticalcar, un produs puternic ce te ajută să scapi de depunerile de calcar și să le previi pe viitor. Dacă nu l-ai încercat până acum, ar fi bine să îi dai o șansă pentru că știi cât de greu pot fi eliminate depunerile de calcar după o vreme!

  1. Dezinfectează toaleta

Dezinfectarea toaletei ar trebui să fie probabil pe primul loc, aceasta fiind nu doar o sursă pentru bacterii și microbi, ci și pentru mirosul neplăcut. Produsele dezinfectante sunt extrem de eficiente în curățarea vasului de toaletă și au avantajul că pot pătrunde chiar și în zone mai puțin accesibile. Bineînțeles, folosirea periei pentru curățarea toaletei este obligatorie dacă vrei să scapi de toți microbii ascunși prin vasul de toaletă.

  1. Curăță gresia cu ajutorul unui mop sau a unei cârpe moi

Nu doar vasul de toaletă este o sursă importantă de bacterii și microbi, ci și gresia. Așa că, după ce ai terminat de curățat obiectele sanitare din baie, ar fi bine să te ocupi și de gresie. Curățarea gresie cu ajutorul unui mop și al unui produs de curățenie eficient nu ar trebui să îți ia mai mult de 10 minute. După ce ai terminat și această activitate, îți recomandăm să pui 3-4 picături de odorinzant pentru toalete Asevi pe gresie pentru a te bucura de un parfum plăcut pentru următoarele 24 de ore.

După cum poți observa, ai nevoie de maxim 30 de minute pe zi pentru a curăța baia, iar dacă introduci activitățile de mai sus în rutina ta, te vei putea bucura de o baie impecabilă și parfumată, fără microbi, în fiecare zi!

Share on facebook
Share on twitter
Share on email
Share on facebook
Distribuie 0

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *