Cum scapi de petele de mucegai din baie?

Articol realizat de redacția Creative Art Copywriting cu informații din surse deschise. Acest articol nu a fost revizuit de un specialist. 

Curățenia din baie poate reprezenta o provocare destul de mare, mai ales dacă trebuie să vă confruntați cu pete de mucegai. Mucegaiul este periculos pentru sănătate, putând să cauzeze diferite afecțiuni și nu este plăcut nici din punct de vedere estetic, stricând pereții și mobilierul. Curățarea sa este importantă, dar uneori este dificil de realizat.

Totuși, puteți scăpa de petele de mucegai care rămân după îndepărtarea acestuia în baie destul de ușor, doar dacă optați pentru produse de înată calitate. În plus, aceste produse trebuie să aibă funcții de dezinfectare eficiente pentru îndepărtarea tuturor bacteriilor și microbilor ce pot pune viața în pericol.

Când ine vorba despre băi, petele de mucegai se instalează, de reguă, pe gresie. Îndepărtarea lor trebuie făcută în mod eficient și folosindu-se produse puternice și dezinsfectante. Un astfel de produse este Asevi Gerpostar Dezinfectant. Acest produs combină o putere mare de curățare, care vine alături de o eficacitate bactericidă maximă, dar și un parfum plăcut pentru a lăsa aerul împrospătat. Produsul acționează direct cu suprafața, curățând și dezinfectând eficient suprafețe precum chiuvetele, grupurile sanitare, gresia, faianța și căzile de baie, toate fiind predispuse la apariția mucegaiului.

Un alt produs din aceeași gamă este și Asevi Profesional Gerpostar. Puterea de curățare este la fel de mare, acționând pe mai mult suprafețe și luptând și cu urmele d emucegai, pe lângă celelalte lucruri pe car ele poate face. Avantajula cestor produse este acela că au o capacitate foarte mare de dezinfectare, dar nu conție lesie, ceea ce le face recomandate pentru casele în care cresc animale de companie sau copilași mici.

Încercați cu încredere produsele din gama Asevi pentru dezisfectarea suprafețelor și înlăturarea petelor de mucegai ce pot rămâne în ruma îndpărtării acestuia.

Share on facebook
Share on twitter
Share on email
Share on facebook
Distribuie 0

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *