Cum se menţine baia curată şi igienizată

Articol realizat de redacția Creative Art Copywriting cu informații din surse deschise. Acest articol nu a fost revizuit de un specialist. 

Baia trebuie să fie păstrată în cele mai bune condiţii de funcţionare, să fie curăţată şi dezinfectată, uscată, aerisită, ventilată şi  parfumată, astfel încât să fie un mediu sănătos şi curat. Baia poate deveni un adevărat pericol dacă nu este bine curăţată şi  întreţinută, dacă devine depozit de lucruri inutile şi dacă se transformăîntr-o sursă constantă de mucegai  şi microbi.

Baia este un mediu umed, propice instalării mucegaiului şi dezvoltării bacteriilor. Din acest motiv, încăperea trebuie să fie bine ventilată, curăţată şi dezinfectată, nu va depozita obiecte inutile, evitându-se astfel formarea suportului pentru ciuperci şi mucegaiuri. Pe lângă curăţenie, baia trebuie să inspire şi confort. Se vor alege deodorante de cameră şi pentru vasele de toaletă, asigurând o atmosferă relaxantă, sănătoasă şi plăcută. Pentru curăţarea şi dezinfectarea băii, se va  apela la substanţe destinate strict curăţării de acest tip, asigurând astfel o igieizare corectă  şi înlăturarea efectelor  umezelii.

Anticalcar Pulverizator Asevi Zas reprezintă una dintre cele mai potrivite formule de îndepărtare a calcarului de pe zonele predispuse, cum sunt vasul de toaletă, cabina de duş, robinetele, gresia şi faianţa. Curăţă în profunzime, conferind suprafeţelor un aspect curat şi strălucitor. Prin pulverizarea spumei active, efectul este rapid şi de lungă durată, evitându-se astfel depunerile de calcar. Spuma pătrunde şi dizolvă depunerile, aderând perfect la suprafaţa vizată, atât pe orizontală, cât şi pe verticală. Este foarte uşor de aplicat şi este foarte eficient.

Tot pentru depunerile de calcar, atât de dăunătoare unei băi, se poate opta pentru Detergentul Anticalcar. Este un produs ecologic, iar folosit în mod constant, va preveni depunerile de calcar de pe toate suprafeţele din baie, asigurând în acelaşi timp o igienizare perfectă, un mediu curat şi sănătos. Detergentul are un aspect albastru-vâscos,  se aplică pe suprafaţa de curăţat, se lasă câteva minute pentru a acţiona, după care se limpezeşte cu apă din abundenţă.

Acest tip de produse sunt destinate curăţeniei şi întreţinerii băilor, ajutând la păstrarea unui mediu sigur pentru toţi membrii familiei, constituindu-se într-o barieră foarte solidă în faţa formării depunerilor de orice tip şi a mucegaiului.

Share on facebook
Share on twitter
Share on email
Share on facebook
Distribuie 0

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *