Miros plăcut în baie – află cu ce menții prospețimea!

Articol realizat de redacția Creative Art Copywriting cu informații din surse deschise. Acest articol nu a fost revizuit de un specialist. 

Ți s-a întâmplat vreodată să intri în baie și să simți un miros neplăcut? Uneori, din cauza umezelii și a faptului că nu există un sistem de aerisire corespunzător, baia poate căpăta un miros închis, de umezeală sau mucegai. Desigur, primul lucru la care te gândești atunci când vrei să ai în baie un miros plăcut tot timpul este folosirea unui odorizant de cameră. Însă, înainte de ajunge la acest pas, trebuie să te asiguri că baia a fost curățată foarte bine și că este aerisită tot timpul.

Oricât de multe odorizante vei folosit în baie, ea tot va avea un miros neplăcut dacă gresia sau faianța nu a fost curățată corespunzător, dacă obiectele sanitare nu au fost curățate în profunzime sau dacă baia nu a fost aerisită deloc. Dacă vorbim de obiectele sanitare, zona din jurul vasului de toaletă este de multe ori murdărită de stropii de apă care sar atunci când tragi apa și cu toate acestea, ea este cea mai neglijată atunci când faci curățenie. O altă greșeală pe care multe gospodine o fac este curățarea insuficientă a vasului de toaletă. Nu mai este un secret faptul că vasul de toaletă este o sursă de microbi și de mirosuri neplăcute, motiv pentru care trebuie curățat foarte bine cu ajutorul unor produse speciale de curățenie. Însă, nu uita că vasul de toaletă trebuie să fie curățat și pe exterior, nu doar pe interior. Pentru curățarea băii poți folosi Asevi Zas Baie care elimină cu succes murdăria și resturile de calcar și de săpun care pot constitui o sursă de miros neplăcut.

După ce ai curățat foarte bine baia, poți trece la aruncarea tuturor produselor expirate sau a celor pe care nu le mai folosești. Lasă în baie doar produsele pe care le folosești des și care chiar trebuie să se regăsească într-o baie. Vei vedea că odată ce vei organiza puțin produsele, baia ți se va părea mult mai aerisită, iar acest lucru va avea impact și asupra mirosului.

Spuneam mai devreme că este important să menții baia aerisită tot timpul dacă vrei să te bucuri de un miros plăcut. Dacă ai o gură de aerisire, ar fi bine să montezi acolo un mini-ventilator astfel încât aerul să fie întotdeauna proaspăt. Un ultim sfat în acest sens este strângerea tuturor prosoapelor sau a halatelor umede din baie pentru că acestea pot avea un miros neplăcut, de umezeala sau chiar mucegai, după o anumită vreme.

Ajungem și la ultimul punct, odorizantele pentru baie. Cei de la Asevi îți pun la dispoziție 2 tipuri de odorizante pentru toalete, cu un parfum plăcut ce durează până la 24 de ore. Ai de ales între varianta clasică a produsului, Deo Pons WC sau varianta ”elegantă”, Deo Pons WC Elegant. Tot ce trebuie să faci este să aplici maxim 4 picături de odorizant pe gresia din baie și să te bucuri de parfumul îmbietor.

Pentru un miros plăcut în baie poți apela și la uleiurile esențiale pe care să le îmbibi într-un săculeț din bumbac umplut cu vată și să le agăți prin diferite colțuri prin baie, însă această variantă nu este la fel de eficientă ca odorizantul de la Asevi și este și mult mai costisitoare. Așa că, data viitoare când mergi la cumpărături, asigură-te că în coșul tău se va afla și odorizantul Asevi, varianta clasică sau elegantă, în funcție de preferințe. Cu doar 4 picături de odorizant pe zi te poți bucura de o baie cu un miros proaspăt și îmbietor! Tu ce produse folosești pentru a păstra senzația de prospețime în baia ta?

Share on facebook
Share on twitter
Share on email
Share on facebook
Distribuie 0

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *