Produse care te ajută să menții baia perfect curată

Articol realizat de redacția Creative Art Copywriting cu informații din surse deschise. Acest articol nu a fost revizuit de un specialist. 

Curățarea băii nu este chiar una dintre cele mai plăcute activități, asta e o certitudine. Și oricât de odioasă ar fi această sarcină, nu încape dubiu că baia are nevoie de o curățare mult mai temeinică decât celelalte părți ale locuinței. Gândiți-vă numai câte particule contaminate plutesc în aer de fiecare dată când trageți apa la toaletă – particule care se așează pe fiecare obiect din baie. Mai mult, tot în baie se dezvoltă cea mai mare aglomerație de bacterii, ciuperci și drojdii, plus resturi umane, precum piele moartă sau fire de păr. Acestea sunt motive suficient de puternice pentru a nu mai amâna curățarea băii.

Importanța produselor de curățenie pentru baie

Pentru că igienizarea băii presupune rezolvarea multor sarcini mărunte și o gamă mai largă de produse de curățenie, în continuare se consideră că detergenții pe bază de înălbitori sunt cei mai eficienți dezifectanți cu rază largă de acțiune. Întrucât conțin substanțe chimice foarte dure ucid o sumedenie de microorganisme și pot chiar elimina culoarea cauzată de petele de mucegai. Din ce în ce mai mult sunt apreciate și detergenții pe bază de amoniac, nu la fel de dur precum înălbitorul. Regula este să curățați baia frecvent astfel încât să nu se acumuleze nimic. Asevi, cu o tradiție de peste 50 de ani în dezvoltarea celor mai eficiente soluții de curățenie, îți ușurează sarcinile printr-o gamă puternică de produse, precum detergenți concentrați, odorizante pentru toaletă, soluție pentru geamuri și gel pentru desfundarea țevilor. Ca în cazul oricărui produs de curățenie, pentru o eficiență maximă, asigurați-vă că urmați instrucțiunile de pe etichetă.

Curățarea băii pe etape

  • Oglinda din baie, mai ales la sfârșit de săptămână, devine murdară de-a dreptul. Praful, urmele de machiaj și pasta de dinți pot fi îndepărtate fără efort cu soluția pentru curățarea geamurilor Asevi cu efect antiaburire, 750 ml. cu pulverizator pentru o utilizare ușoară.
  • Cabina de duș sau cada sunt cele mai problematice obiecte sanitare, pentru că acolo ne debarasăm de germeni, murdărie și piele uscată. Prin urmare, o mare varietate de bacterii, ciuperci și drojdii pot să prospere într-un astfel de mediu. La toate acestea se mai adaugă și spuma de săpun, apa dură și exfoliantele corporale care se lipesc de suprafețe și se acumulează treptat. Pentru curățarea și dezinfectarea cabinei de duș, a căzii și a perdelelor de duș puteți folosi cu încredere Asevi Zas Baie. Se poate folosi și pentru curățarea plăcilor de faianță și a bateriilor întrucât elimină murdăria, calcarul, urmele de săpun și ale altor produse de igienă corporală, oferind o strălucire de durată. Nu uitați să deschideți geamul sau ușa pentru ca toate obiectele curățate să se usuce rapid, împiedicând astfel dezvoltarea ciupercilor și mucegaiului.
  • Curățarea vasului de toaletă devine o sarcină mai ușoară cu Asevi Anticalcar Gel, un produs concentrat care curăță suprafețele verticale afectate de calcar. Dacă doriți să vă limitați la doar câteva produse de curățenie, puteți folosi Asevi Anticalcar Gel și pentru curățarea căzii, cabinei de duș și a chiuvetei. Însă, credeți sau nu, vasul de toaletă nu este cea mai mare amenințare din baie, deoarece germenii nu pot supraviețui prea mult pe colac. Cele mai periculoase sunt particulele contaminate care asaltează întreaga încăpere atunci când tragem apa, de aceea închideți întotdeauna capacul toaletei și așezați cât mai departe de WC pieptenii, periuțele de dinți și bicurile.
  • Asevi Zas Baie, prin efectul de curățare, igienizare și strălucire intensă, este un produs ideal pentru spălarea chiuvetei, a bateriilor și a recipientelor din baie, precum savoniera, suportul de periuțe de dinți și peria de wc. Se diluează în apă și nu se clătește, așa că îl puteți utiliza și ca să ștergeți mânerul ușii, eventualele cabinete din baie și întrerupătorul.
  • Pentru prevenirea multor probleme, neplăceri și costuri inutile, la 2-3 săptămâni utilizați Asevi Turbo, un gel care desfundă și igienizează țevile din baie și din bucătărie. Tot ce trebuie să faceți este să turnați o măsură în găurile de scurgere, lăsați să acționeze cinci minute apoi clătiți cu apă caldă.
  • După aspirarea pardoselei din baie, utilizați Asevi Portocală, un detergent concentrat, care curăță eficient, igienizează și parfumează întreaga încăpere.

Mai multe informații despre toate aceste produse puteți afla pe http://ponsquimicas.es/ro/pons_quimicas/ sau pe pagina de Facebook https://ro-ro.facebook.com/AseviPonsRO/ .

 

 

Share on facebook
Share on twitter
Share on email
Share on facebook
Distribuie 0

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *