Produse pentru baie – soluții anticalcar!

Articol realizat de redacția Creative Art Copywriting cu informații din surse deschise. Acest articol nu a fost revizuit de un specialist. 

Atunci când ați mers în concediu și v-ați cazat la un hotel, primul lucru pe care l-ați făcut a fost să verificați camera de baie. Și atunci ați admirat, cu siguranță, curățenia perfectă care domnea în acestea. Nu ne referim acum la cazurile izolate, când realitatea a fost departe de ceea ce vă doreați.

Dacă mereu ați admirat băile  perfecte din hotelurile în care ați fost cazați în vacanță și v-ați dorit ca și acasă să aveți parte de aceeași strălucire, atunci noi vă oferim câteva ponturi pentru ca acest lucru să fie posibil.

Baia este o încăpere importantă în fiecare casă şi nu poate fi trecută cu vederea când vine vorba de curăţenie generală. La fel ca și în bucătărie, aici este nevoie de suprafețe perfect curate și igienizate. Baia este locul unde avem parte de relaxare şi intimitate, este locul cel mai folosit dimineaţa şi seara, în care ne place să fim doar noi şi să ne răsfăţăm cu o baie relaxantă. Din acest motive, la care se mai adaugă uneori și faptul că sunt copii mici prin casă, camera de baie trebuie să fie păstrată mereu curată şi igienizată atât pentru confortul, cât şi pentru sănătatea noastră.

În procesul de curăţenie generală a băii trebuie să aveți în vedere igienizarea şi spălarea în amănunt a căzii, cabinei de duş, closetului, bideului şi a chiuvetei, îndepărtând depunerile de calcar și folosind doar produse destinate fiecăreia dintre ele; spălarea cabinei de duș sau a perdelelor pentru duș; curăţarea ferestrei de la baie – acolo unde este cazul, a uşii, mobilierului şi a oglinzii; ştergerea prizelor, corpurilor de iluminat şi a ţevilor; aruncarea gunoiului şi curăţarea coşului; spălarea caloriferului.

Nu uita și de curățarea fliselor și gresiilor, insistând cu atenție asupra rosturilor dintre ele. Suprafeţele pe care doreşti să le cureţi trebuie să fie foarte bine uscate înainte de aplicarea cârpei. Dacă vă confruntați de depuneri de calcar, folosiți produse special pentru aceste probleme, lăsați să acționeze o perioadă, timp în care să ocupați de altceva. După ce timpul s-a scurs, ia cârpa de pe reveniți la respectiv şi, cu un burete, freacă suprafaţă cu probleme pentru a îndepărta calcarul. Vei vedea că atunci când ai folosit produsul adecvat, această se va curăţa foarte uşor. Folosiţi cu încredere Asevi Anticalcar pulverizator 750 ml, pentru orice suprafaţă cu urme de calcar. Elimină rapid calcarul, redând suprafeţei strălucirea iniţială. Plăcut parfumat, efect igienizant.

Și pentru că am vorbit despre produsele de curățenie și importanța lor, vă recomandăm pentru toate tipurile de pardoseli, Asevi Mio , Portocală sau Cian, cu o formulă concentrată (conţinutul a 3 dopuri într-o găleată cu apă). Nu necesită clătire şi nu lasă urme. Parfum persistent şi de durată.

Detergenții Asevi au o putere mare de curățare, elimină murdăria într-un timp record și păstrează curățenia timp îndelungat. Dar parcă mai este nevoie de ceva. Baia este un spațiu destul de mic, așa că ar fi nevoie de un miros plăcut, și nu unul care să te irite. Ei bine, după curăţenie aplică direct pe pardoseală câteva picături de Deo wc 24H, clasic sau elegant. Parfumul plăcut, pe bază de esenţe naturale, este garantat 24 ore. Gama de produse de curăţenie Asevi îți va depăși așteptările: au mare putere de curăţare, iar parfumul lor unic este atractiv și persistent.

Share on facebook
Share on twitter
Share on email
Share on facebook
Distribuie 0

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *