Sfaturi pentru o baie strălucitoare

Articol realizat de redacția Creative Art Copywriting cu informații din surse deschise. Acest articol nu a fost revizuit de un specialist. 

Toate drumurile de dimineață duc spre… baie. Ai grijă ca acest spațiu să nu te indispună, apelând la câteva sfaturi pentru o baie strălucitoare și curată.

Un studiu britanic arată că ne petrecem circa 42 de minute pe săptămână în camera de baie. Ceea ce este echivalentul a 92 de zile într-o viață! Firește, nimeni nu și-ar dori să-și petreacă aproape trei luni într-un spațiu sordid, plin de igrasie, în care colcăie bacterii. La fel de adevărat este că nimeni n-ar dori să petreacă ore bune ștergând și lustruind suprafețele din baie. Ce e de făcut? Sunt câteva sfaturi pentru o baie strălucitoare care te vor ajuta să scapi, odată pentru totdeauna, de problemele legate de acest spațiu. Tot ce trebuie să faci este să ții cont de ele.

3 cele mai frecvente probleme care apar în baie

Din întreaga locuință, baia este poate cea mai pretențioasă încăpere. Și asta din cauza schimbărilor frecvente de temperatură și a nivelului ridicat de umezeală. Ambele sunt direct responsabile de favorizarea apariției bacteriilor și a mucegaiului. Dincolo de factorul estetic, faptul în sine poate însemna și un pericol serios pentru sănătate.

Alături de de igrasie, alte două probleme frecvente, asociate cu baia sunt: obiectele sanitare greu de curățat și aerul îmbâcsit.

Pentru fiecare dintre ele, din fericire, există o soluție.

Sfaturi pentru o baie strălucitoare

Dat fiind faptul că igrasia, obiectele sanitare și aerul din baie sunt principalele probleme cu care ne confruntăm de cele mai multe ori, iată 3 sfaturi pentru o baie strălucitoare, menite să le rezolve.

  1. Înlătură mucegaiul existent și evită apariția igrasiei

Gerpostar Asevi Dezinfectant este o soluție ideală pentru curățarea și dezinfectarea suprafețelor din baie. În plus, fiind într-un recipient cu pulverizator, substanța e ușor aplicabilă și poate pătrunde chiar și în crăpăturile gresiei/faianței – acolo unde tinde să se formeze mucegaiul. Cu Gerpostar Asevi Dezinfectant, poți fi sigur că reduci riscul de apariție a iritațiilor sau alergiilor, cauzate de igrasie.

  1. Alege o soluție activă care curăță obiectele sanitare în locul tău

Supuse contactului frecvent cu apa, obiectele sanitare pot fi acoperite cu calcar. Acest lucru le face neplăcute ochiului, dar și buzunarului, calcarul putând grăbi deteriorarea lor. Evită asemenea probleme. Unul dintre sfaturi pentru o baie strălucitoare este să apelezi la o soluție anti-calcar, cum ar fi Anticalcar Pulverizator Asevi Zas.  Formula sa inovatoare dizolvă rapid calcarul, lăsând chiuveta, vasul de toaleta sau cabina de duș curate, vreme îndelungată.

  1. Aerisește frecvent spațiul

Umezeala duce la apariție igrasiei. Prin urmare, poți evita igrasia aerisind spațiul din baie. În acest demers te poate ajuta un ventilator, în cazul în care nu ai un geam la baie. De asemenea, spălarea frecventă a prosoapelor se poate dovedi și ea eficientă. Studiile arată că prosoapele și rufele murdare împiedică circularea normală a aerului.

Share on facebook
Share on twitter
Share on email
Share on facebook
Distribuie 0

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *