5 produse pentru o bucătărie perfect curată

Articol realizat de redacția Creative Art Copywriting cu informații din surse deschise. Acest articol nu a fost revizuit de un specialist. 

Petele de grăsime și arsurile îți dau mari bătăi de cap în bucătărie? Nu îți mai face griji! Asevi are o gamă profesională gândită special pentru gospodinele care iubesc curățenia și vor să redea strălucirea bucătăriei, iar aceasta să arate ca nouă.

Această gamă profesională îți pune la dispoziție cele mai importante arme împotriva murdăriei din bucătărie. Sunt produse concentrate care acționează rapid și fără efort vei fi încântată de rezultatul final.

Polfons este un gel degresant dezîncrustant pe care te vei bucura să îl ai în trusa ta pentru curățenie. Acesta îndepărtează rapid și sigur gărsimea arsă de pe tigăi, ceaune, caserole sau oale.

Îți place la nebunie să gătești însă te-ai săturat de timpul prea lung pe care trebuie să îl petreci pentru a șterge toate urmele? PL-2 Plus este ceea ce cauți: un degresant concentrat pentru eliminarea grăsimilor carbonizate depuse pe plite, cultoare, friteuze etc. Datorită formulei sale inovatoare permite eliminarea crustelor de grăsimi în totalitate.

Un degresant profesional extrem de util este și Foragras-D. Acest produs elimină grăsimea de pe orice tip de suprafață, astfel că nu mai trebuie să îți faci griji atunci când gătești și petele apar peste tot.

Ponsigras G este un degresant pentru orice tip de murdărie și grăsime, cel mai bun aliat al tău în bucătărie. Folosește-l cu încredere pentru a obține cele mai bune rezultate în materie de curățenie.

Poate nu ai timp în fiecare zi să faci curățenie în detaliu, însă cu siguranță poți să îți aloci zilnic câteva minute pentru a da un aer proaspăt bucătăriei. Foarte simplu: folosește Asevi Ponkit Des, detergent dezinfectant pentru curățarea diverselor suprafețe pentru o reîmprospătare rapidă.

Produsele Asevi sunt exact ceea ce cauți pentru a te asigura că locuința ta este curată și îngrijită. Aceste produse concentrate redau casei tale strălucirea, iar mirosurile plăcute vor încânta pe toți cei care îți trec pragul. Încearcă-le cu încredere și vei vedea că acel proces lung și obositor care era curățenia, va deveni o adevărată relaxare.

Share on facebook
Share on twitter
Share on email
Share on facebook
Distribuie 0

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *