5 sfaturi pentru o bucătărie curată

Articol realizat de redacția Creative Art Copywriting cu informații din surse deschise. Acest articol nu a fost revizuit de un specialist. 

Bucătăria reprezintă una dintre camerele cele mai importante dintr-o casă, fiind un spațiu destinat servirii meselor, gătitului, iar în funcție de dimensiunea sa, chiar și a primirii oaspeților.

Curățenia bucătăriei poate reprezenta o reală provocare, dacă nu este făcută corespunzător. Din fericire, avem pentru dumneavoastră 5 sfaturi care vă vor face să vă păstrați bucătăria curată cu ușurință.

  1. Nu lăsați niciodată vasele în chiuvetă peste noapte! Pe lângă curățenia clasică, ordinea contribuie și ea la o bucătărie curată per ansamblu. Lăsarea vaselor peste noapte vă va da o stare de agitație de dimineață, mai ales dacă puteați evita acest lucru. Pentru spălarea eficientă, dar și rapidă a vaselor, puteți încerca Asevi soluție pentru arsuri vase, care îndepărtează și cele mai încăpățânate urme de grăsimi de pe vase.
  2. Aragazul trebuie să fie mereu curat! Fiind vorba despre un obiect mar eși important din bucătărie, dacă acesta este curat, se va crea impresia că întreaga încăpere este, lucru valabil și invers – dacă aragazul este murdar, toată camera va părea murdară, deși este posibil să fie curată în realitate. Curățarea aragazului poate fi neplăcută și dificilă, dar nu și dacă folosiți Degresantul Asevi pentru Aragaz și Faianță, un curățător cu o formulă foarte concentrata, care elimina complet si fara efort depunerile de grasime, chiar si cele mai dificile, incrustate.
  3. Dați cu asipiratorul, dar și cu mopul! Multe persoane au tendința de a spăla pardoseala doar cu mopul, fiind vorba de gresie sau marmura de cele mai multe ori. Totuși, mopul nu atrage prafum și frimiturile, motiv pentru care este recomandat să aspirați înainte de a șterge cu mopul.
  4. Folosiți un odorizant de cameră. Folosirea unui odorizant de camera, precum Asevi odorizant camera Loeme, cu miros proaspăt va oferi impresia unei camere curate și aerisite, chair dacă ați făcut curățenie în urma cu câteva zile.
  5. Păstrați gramurile curate! Dacă dispuneți d eo bucătărie cu geamuri multe și mari, este foarte important ca acestea să fie curate, întrucât petele de pe geamuri se pot observa cu ușurință, mai ales în bătaia soarelui și atrag atenția, chiar dacă restul bucătăriei este curată.

Folosiți cu încredere produsele recomandate de la Asevi, iar bucătăria dumneavoastră va beneficia de o strălucire îndelungată!

Share on facebook
Share on twitter
Share on email
Share on facebook
Distribuie 0

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *