5 trucuri pentru a avea o bucătărie mereu curată

Articol realizat de redacția Creative Art Copywriting cu informații din surse deschise. Acest articol nu a fost revizuit de un specialist. 

Curățarea bucătăriei poate părea o adevărată corvoadă. Nu și dacă apelezi la cele 5 trucuri pentru a avea o bucătărie mereu curată!

Îți place să-i bucuri pe cei dragi cu rețete inedite, dar te indispune muntele de vase care te așteaptă la final? Ai impresia că indiferent cât de mult speli pardoseala, aceasta continuă să arate murdară? Calcarul de pe chiuvetă sau robinet este un oaspete frecvent? Uită de toate aceste probleme. Descoperă cele 5 trucuri pentru a avea o bucătărie mereu curată, dar și mai mult timp liber pentru tine și familia ta.

42 de minute, pierdute zilnic pentru curățenia în bucătărie

Statisticile arată că 50% dintre femei și 22% dintre bărbați pierd, zilnic, aproximativ 40 de minute, curățind bucătăria. După fiecare masă sunt necesare cel puțin 13 minute pentru spălatul vaselor și a blatului de lucru. Experții susțin că acest timp ar putea fi redus cu 60%, prin utilizarea a 5 trucuri pentru a avea o bucătărie mereu curată.

5 trucuri pentru a avea o bucătărie mereu curată

  1. Utilizează un detergent dezinfectant. Pardoseala din bucătărie este unul din cele mai murdare spații dintr-o locuință, putând pune în pericol sănătatea locatarilor. Evită asemenea scenarii. Utilizează un detergent dezinfectant eficient, cum ar fi Asevi Gerpostar Soluție de Curățat și Dezinfectat. Pe lângă faptul că e compatibil cu orice tip de suprafață lavabilă (chiuvetă, gresie, faianță, aparatură electrocasnică), acesta are o eficiență bactericidă maximă și emană un parfum plăcut.
  2. Spală vasele pe măsură ce le folosești. Deși simplu, procesul în sine va avea urmări vizibile. Spălatul vaselor pe măsură ce sunt folosite va preveni uscarea și alipirea alimentelor pe suprafața acestora, scurtând timpul petrecut pentru curățarea bucătăriei.
  3. Lasă tehnologia să lupte eficient contra calcarului. Calcarul de pe gresie sau chiuvetă transformă orice spațiu într-unul inestetic. Nu pierde minute în șir încercând să-l îndepărtezi. Lasă acest lucru în seama tehnologiei. Grație formulei cu spumă activă, Anticalcar Pulverizator Asevi Zas curăță rapid și în profunzime petele de calcar.
  4. Asigură-te că fiecare obiect are locul său. Dacă fiecare obiect are un loc prestabilit, scad șansele să apară dezordinea în bucătărie. Pentru a ușura întregul proces, împarte toate obicetele pe categorii.
  5. Apelează la mai multe spații de depozitare. Adesea, senzația de murdărie din bucătărie este creată de numărul mare de obiecte lăsate pe blatul de lucru, din lipsa spațiului de depozitare. Apelează la cutii cu separatoare și aruncă duplicatele pentru a câștiga mai mult loc.

Share on facebook
Share on twitter
Share on email
Share on facebook
Distribuie 0

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *