Asevi pentru pardoseală – soluția potrivită pentru casa ta

Articol realizat de redacția Creative Art Copywriting cu informații din surse deschise. Acest articol nu a fost revizuit de un specialist. 

Bucătăria este zona cea mai expusă murdăriei. Fie că vrei, fie că nu vrei, apar urme de grăsime, praf și umezeală aproape peste tot. Atunci când ai o gresie mată, de culoare închisă se observă cu multă ușurință orice urmă de praf, chiar și imediat după ce ai dat cu mopul.

Cele mai multe gospodine nu știu ce anume să aleagă atunci când vine vorba de pardoseala bucătăriei lor și își doresc să găsească cea mai bună soluție de curățare. Fie că nu curăță suficient de bine murdăria, fie pur și simplu lasă urme după ce este folosit, detergentul pentru pardoseală reprezintă întotdeauna una dintre cele mai mari probleme.

Asevi Mio – detergent pentru pardoseli poate fi soluția acestor probleme. Doar 3 capace adăugate în apa de curățare sunt suficiente pentru ca totul în urma sa să rămână impecabil. Cu ajutorul unui mop din microfibră, care curăță cu atenție pardoseala, gresia mată sau închisă la culoare se va curăța foarte rapid și mai ales nu rămân deloc pete în urma sa.

Asevi Mio – detergent pentru pardoseli are următoarele avantaje:

  • curăță fără să fie nevoie de clătire;
  • beneficiază de o concentrație mare;
  • se poate folosi atât pentru curățarea plăcilor ceramice, cât și pentru parchet sau piatră naturală;
  • are efect antistatic și persistă cât mai mult;
  • beneficiază de un miros plăcut și igienizează locuința.

Încearcă Asevi, soluția potrivită pentru o pardoseală impecabilă și pentru un miros foarte plăcut.

Share on facebook
Share on twitter
Share on email
Share on facebook
Distribuie 0

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *