ASEVI și spălatul vaselor devine o plăcere

Articol realizat de redacția Creative Art Copywriting cu informații din surse deschise. Acest articol nu a fost revizuit de un specialist. 

Te-ai gândit vreodată că spălatul vaselor se poate transforma într-o adevărată plăcere?

Alegerea corectă a detergentului de vase îți poate aduce nenumărate beneficii:

  • Facturi mai mici la apă. Pentru spălarea manuală a vaselor, cheltuim de obicei, conform statisticilor, între 7 și 20 de litri de apă pe minut! Ceea ce înseamnă chiar și un metru cub de apă pe zi! Grație compoziției sale ultra-concentrate, detergentul de spălat vase de la ASEVI înlătură rapid murdăria și grăsimile, nefiind nevoiți să utilizăm prea multă apă, frecând farfuriile și cănile.
  • Scurtarea timpului petrecut pentru spălarea vaselor. De câte ori nu ne-am confruntat cu pete care refuză să dispară de pe tăvi sau tigăi bunăoară? Poți uita de asemenea probleme, utilizând ASEVI. Detergentul de vase ASEVI are o putere deosebită de degresare, curățând rapid orice strat de grăsime.
  • Plăceri olfactive. Cine a spus că un detergent de vase nu poate îmbina utilul cu plăcutul? ASEVI constituie un exemplu elocvent în acest sens. Detergentul de vase ASEVI curăță, eliminând totodată o aromă plăcută, plină de prospețime.
  • Lipsa necesității de a cumpăra des un detergent de spălat vase. Parcă mai ieri ai achiziționat un detergent de spălat vase și s-a și terminat deja? Acest lucru nu se va mai întâmpla, cât timp apelezi la ASEVI. Formula sa concentrată și cantitatea de detergent din recipient – 500 sau 750 de mililitri! – transformă ASEVI într-o prezență constantă și îndelungată în bucătărie.

Te-ai decis să achiziționezi un detergent de spălat vase de la ASEVI? Atunci poți opta pentru:

  • Detergent Vase ASEVI Ultra. Destinat spălării manuale a vaselor, acest detergent are grijă atât de vasele din chiuvetă, cât și de mâinile celui care le spală. Ultra concentrat și degresant, detergentul de vase ASEVI te ajută să transformi spălatul vaselor într-o adevărată plăcere, care ți-ar plăcea să dureze mai mult!
  • Soluție Arsuri Vase ASEVI. Grătare, tigăi, tăvi sau cratițe pline de grăsime după ultima ieșire la iarbă verde sau ultima petrecere în familie? Nimeni și nimic n-are dreptul să-ți umbrească bucuria unui eveniment reușit, iar ASEVI știe asta. Tocmai de aceea, ASEVI a creat soluția împotriva arsurilor de pe vase. Preparat marca ASEVI, această soluție este supranumită inamicul numărul 1 al grăsimii și arsurilor, fiind imbatabilă.

 

Share on facebook
Share on twitter
Share on email
Share on facebook
Distribuie 0

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *