Ce trebuie să faci ca să te asiguri de buna funcționare a bateriilor din întreaga casă?

Articol realizat de redacția Creative Art Copywriting cu informații din surse deschise. Acest articol nu a fost revizuit de un specialist. 

Poate că nu folosim aragazul sau cuptorul în fiecare zi, la fel cum poate nici televizorul nu îl deschidem zi de zi. Cu stilul de viață modern, atât de agitat și cu zile atât de încărcate, când ne trezim dimineața, plecăm din casă în fugă ca să ajungem înapoi pe înserate, ajungem să mâncăm pe apucate și să dormim tot mai puțin.

Însă, dacă este ceva de care nu ne putem lipsi, atunci despre apă este vorba. De cum ne trezim, fugim repede în baie pentru dușul revigorant de dimineața. Înainte de a fugi spre servici, poate apucăm să ne facem o cafea tare și fierbinte ori la ibric ori la expressorul modern cu zeci de funcții. Întorși acasă, chiar dacă reîncălzim un preparat, tot avem câteva vase de spălat. Și ziua ne-o încheiem poate cu un duș rapid, poate cu o baie caldă și relaxantă. Am putea spune că avem nevoie de apă ca de aer.

Dar ca apa să ajungă să ne îndeplinească toate cerințele noastre, ea parcurge un drum anevoios. Străbate toate țevile până ajunge la noi în pahar. Și da, oriunde am locui, cu toții ne confruntăm cu aceeași problemă. Apă plină de calcar, care se depune pe țevi și care ajungă să deterioreze bateriile din întreaga casă. Azi cedează garnitura chiuvetei din baie, mâine observăm probleme la duș, ca foarte curând să înceapă să se prelingă și apa de la bateria chiuvetei din bucătărie.

Dacă nu avem ce măsuri să luăm pentru tratarea apei potabile care ajunge în oalele noastre și tot amânăm montarea unui purificator de apă, ne rămâne atunci o singură soluție pentru prevenirea și îndepărtarea calcarului de pe conducte și de pe toate robinetele din locuința noastră.

Folosirea frecventă a unei soluții pentru desfundarea țevilor dizolvă depunerile de calcar din scurgeri și curăță complet bateriile astfel încât să ne bucurăm de ele o perioadă cât mai îndelungată de timp. O astfel de soluție este și Gel desfundat țevi Asevi Turbo, care vine în flacon de 450 de mililitri. Este un gel care desfundă și igienizează țevile din bucătărie, baie și duș și care necesită un timp de acționare de doar 5 minute, după care se clătește cu apă caldă. După ce ați desfundat țevile din întreaga locuință, pentru a preveni viitoarele depuneri de calcar și deteriorarea bateriilor, folosiți gelul Asevi pentru desfundat țevi la 2-3 săptămâni. Oricât de ocupați am fi, sigur găsim aceste 5-10 minute pentru a turna un căpăcel de gel în fiecare scurgere, astfel încât să prevenim complicațiile și mai deranjante și costisitoare, așa cum este înlocuirea unei baterii care s-a stricat din cauza depunerilor de calcar.

Apa calcaroasă, așa cum numim noi în termeni populari apa potabilă care curge la robinet, este o apă plină de calciu și de magneziu, plus clor și multe alte substanțe dăunătoare. Gelul Asevi Turbo pentru desfundat țevi dizolvă calciul și magneziul care se depune în interiorul scurgerilor, împiedicând extinderea daunelor la nivelul bateriilor. În plus, se folosește cu ușurință, nu necesită timp îndelungat de acționare, desfundă și dezinfectează. Este o soluție eficientă și rapidă care ne scapă de multe neplăceri.

Imaginați-vă doar scurgeri înfundate, vase adunate în bucătărie, apă care picură de la toate robinetele din casă, costuri peste costuri care trebuie achitate pentru achiziționarea de noi baterii și apoi deranjul de acasă, când un specialist va trebui să monteze noile baterii. Iar dacă aveți deja programul încărcat și multe alte lucruri de rezolvat, bateriile deteriorate de apa plină de calcar pot reprezenta un stres în plus. Asevi Turbo gel de desfundat țevi vă scapă de acest stres, permițându-vă să vă bucurați de baterii curate și strălucitoare și de scurgeri în bună funcționare o perioadă cât mai lungă de timp.

Share on facebook
Share on twitter
Share on email
Share on facebook
Distribuie 0

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *