Cum să alegeți mașina de spălat vase potrivită

Articol realizat de redacția Creative Art Copywriting cu informații din surse deschise. Acest articol nu a fost revizuit de un specialist. 

Doriți o mașină nouă de spălat vase? Nu puteți doar să priviți prețul. Iată ce trebuie să știți înainte de a cumpăra.

 1. Curățenie

Dacă credeți că fiecare mașină de spălat vase de pe piață va putea curăța și usca vasele, lucrurile nu stau chiar așa. Nu toate mașinile de spălat vase își fac treaba. Pentru a evita să cumpărați ceva nefolositor, căutați setări de curățare și uscare care să se potrivească nevoilor voastre. De exemplu:

 • Dacă vă spălați vasele în chiuvetă înainte de încărcare, nu aveți nevoie de setări de pre-clătire sau de spălare a vaselor. Căutați un model cu o setare de bază curată pentru a economisi niște bani.
 • Dacă nu vă clătiți în prealabil, căutați un model care are o setare de scrub intensă. În caz contrar, veți termina de mai multe ori ciclul de spălare încercând să eliminați mâncarea rămasă.
 • Uitați-vă după o caracteristică de aer uscat pe ciclul de căldură. Folosind căldură pentru a usca vasele, veți consuma multă electricitate. Dacă puteți opri încălzitorul și să se usuce cu aerul, veți economisi bani în facturile de utilități.

După ce găsiți câteva modele de mașină de spălat vase care vă plac, citiți recenziile înainte de a cumpăra.

 1. Caracteristici

Mașinile de spălat vase moderne depășesc spălarea și uscarea. Modelele mai noi pot veni complet încărcate cu o mulțime de caracteristici, dar prețul crește cu fiecare adăugare suplimentară. De exemplu:

 • Cuvele din oțel inoxidabil – Rezistă petelor și arată un pic mai elegante decât cuvele din plastic, dar costă și mai mult.
 • Auto-curățare – Unele modele au un sistem de curățare încorporat care golește filtrul (unde se colectează deșeurile alimentare) și curăță interiorul mașinii de spălat vase.
 • Sanitizare – Sanitizează vasele pentru a elimina germenii și bacteriile care pot face acest lucru prin ciclul vaselor.

Decideți care sunt caracteristicile de care aveți nevoie sau nu aveți nevoie înainte de cumpărături.

 1. Utilizarea energiei

Chiar dacă mașina de spălat vase nu este atât de veche, puteți economisi în continuare. Modelele actuale construite în conformitate cu cele mai recente standarde sunt mai eficiente decât modelele certificate anterior .

 1. Mărimea

O mașină de spălat vase bună ar trebui să ofere spațiu suficient pentru bucatele murdare. Dacă gătiți folosind boluri mari de amestec și alte vase mari, căutați o mașină de spălat vase care are o mulțime de spațiu

Dacă faceți mâncăruri pentru o familie mare, țineți cont de câte feluri de mâncare se adună în chiuvetă. Dar dacă gospodăria este mică, căutați o mașină mai compactă cu o opțiune cu ciclu rapid.

 1. Zgomot

Dacă bucătăria este aproape de livingul sau dormitory zgomotul este important.

Iar pentru o eficiență mai mare a mașinei de spălat vase, nu uitați să alegeți detergentul de vase corespunzător, cum ar fi ASEVI PROFESIONAL LUSTRUITOR DE VESELA PTR. MAȘINĂ, acest detergent oferind lustru și strălucire veselei voastre.

Pentru o degresare eficientă a vaselor, ASEVI PROFESIONIAL DETERGENT VASE AUTOMAT APA DURĂ este alegerea cea mai bună, acest detergent împiedicând și formarea depunerilor de calcar.

Share on facebook
Share on twitter
Share on email
Share on facebook
Distribuie 0

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *