Cum să prevenim înfundarea țevilor?

Articol realizat de redacția Creative Art Copywriting cu informații din surse deschise. Acest articol nu a fost revizuit de un specialist. 

Țevile par întotdeauna să se înfunde în cel mai rău moment posibil, ca atunci când ai o casă plină cu oaspeți sau o petrecere mare. Și în timp ce este posibil să nu puteți opri fiecare înfundare a scurgerilor, există pași pe care îi puteți face pentru a preveni majoritatea accidentelor de acest fel.

Unul dintre cele mai bune moduri absolute de a preveni scurgerile lente sau înfundate este să fii atent la ceea ce pui în ele. Grăsimea de gătit, cafeaua, părul, praful și  săpunul  sunt unii dintre cei mai mari dușmani ai scurgerilor. Faceți tot posibilul pentru a evita introducerea oricărui element care ar putea duce la înfundarea canalului de scurgere. Iată cum puteți evita acest lucru:

  • Economisiți grăsimea de gătit într-o cutie de cafea veche sau un recipient de lapte din carton. Apoi aruncați-o în coșul de gunoi, astfel veți evita depunerea ei pe țevile de la chiouveta din bucătărie.
  • Utilizați un grătar de scurgere pentru a reduce la minimum problemele legate de de păr și săpun. Opriți-vă lângă magazinul local pentru instalații sanitare pentru a studia opțiunile potrivite. Faceți o imagine a sistemului de scurgere pentru a putea înțelege mai bine de ce anume aveți nevoie. Majoritatea filtrelor pot fi așezate pur și simplu.
  • Treceți apă fierbinte prin chiuvetă după fiecare utilizare.
  • Puneți un plic bicarbonat de sodiu și apoi dați drumul la chiuvetă la apă fierbinte. Bicarbonatul de sodiu este un agent de curățare grozav și este de asemenea excelent pentru a absorbi mirosurile neplăcute .
  • Se toarnă 1 cană de oțet în scurgere și se lasă să stea 30 de minute; apoi se lasă apa foarte fierbinte să curgă. Oțetul este un curatator minunat. Conține acid acetic, care acționează ca un solvent organic excelent în eliminarea acumulării de mizerie în conducte.

Acești pași nu vă vor garanta că nu veți mai experimenta încă o înfundare a țevilor, dar ar trebui să contribuie cu siguranță la reducerea frecvenței enervante a înfundării. Pentru  a ține cât mai departe aceste momente neplăcute, este indicată folosirea unor produse destinate desfundării țevilor.

Dacă înfundarea țevilor este o problemă obișnuită, atunci puteți utiliza cu încredere SOLUTIE DESFUNDAT TEVI ASEVI TURBO 450 , aceasta ajutând la curățarea într-un timp scurt a țevilor. Periodic, este indicat folosirea acestui produs pentru a evita cumularea de grăsimi, reziduri și mizerie pe țevi, ceea ce ar putea duce, în timp, la degradarea acestora.

Iar pentru eliminarea resturilor de calcar și rugină, cu siguranță cel mai bun produs și cel mai de nădejde aliat este DEZINCRUSTANT.

Share on facebook
Share on twitter
Share on email
Share on facebook
Distribuie 0

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *