Un mic paradis acasă

Articol realizat de redacția Creative Art Copywriting cu informații din surse deschise. Acest articol nu a fost revizuit de un specialist. 

Mirosurile trezesc amintiri. Fie că ne duc cu gândul la vacanță sau la o persoană dragă, acestea ne pot face fericiți într-o fracțiune de secundă. Cum ar fi să ai un mic paradis acasă, s-au întrebat cei de la ASEVI. Apoi, au creat o gamă de odorizante.

La ASEVI, fericirea e îmbuteliată în recipiente de 165 sau 400 de mililitri, cu sau fără pulverizator.  Având un miros plăcut și îndelungat, odorizantele ASEVI îți oferă șansa să-ți creezi un mic paradis acasă, la un preț atractiv.

Utilizând doar ingrediente naturale, odorizantele ASEVI sunt excelente pentru cei care au animale de companie. Dar și pentru cei cărora pur și simplu le place să se delecteze cu un parfum anume. Cu 6 arome disponibile momentan, un mic paradis acasă, marca ASEVI, vă așteaptă.

Mirosul fresh – în topul preferințelor

Într-un clasament al celor mai populare arome, aerul fresh, de briză marină, a fost al doilea în preferințele respondenților, după mirosul pâinii.

Dacă și ție îți place, sau ți-e dor de mare, încearcă:

Un odorizant lichid concentrat, ASEVI Brisa Air are un parfum de înaltă calitate.  Obținut dintr-o sinteză rafinată de note florale și o notă ușoară de chihlimbar, acesta dăruiește carismă și un aer seducător oricărei încăperi. Mirosul se păstrează vreme îndelungată. Partea și mai bună? Odorizantul poate fi folosit inclusiv pe țesături! Nu pătează. Iar aroma se menține mai bine de jumătate de zi!

Mirosul de vanilie – exotism și lux

Conform sondajelor, vanilia este al 3-lea cel mai preferat miros din lume. Astfel, nu poți da greș achiziționând:

Cu o aromă exclusivistă, plăcută, ASEVI Vanilla Flower îmbină prospețimea florilor albe cu subtilitatea vaniliei. Odorizantul e perfect pentru casă, dar și pentru țesături. E suficient să pulverizezi puțin parfum pentru a te bucura de el 12 ore, sau chiar mai mult.

Despre vanilie, se spune că emană mirosul bunăstării. Poate din acest motiv, hotelurile de lux apelează, printre altele, la odorizantele care împrăștie miros de vanilie sau santal alb! Încearcă ASEVI Vanilla Flower, pentru a aduce o notă de lux casei tale.

 

Share on facebook
Share on twitter
Share on email
Share on facebook
Distribuie 0

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *