Calitatea aerului din casă

Articol realizat de redacția Creative Art Copywriting cu informații din surse deschise. Acest articol nu a fost revizuit de un specialist. 

O casă curată şi igienizată, nu înseamnă doar îndepărtarea prafului şi tratarea suprafeţelor cu substanţele adecvate, ci înseamnă şi un aer de calitate, cu un miros plăcut şi curat.

 

Atunci când în casă apare un miros neplăcut, cauzele pot fi multiple, însă cea mai des întâlnită este umezeala excesivă, care în timp conduce la formarea mucegaiului şi a ciupercilor, transformând casa într-un mediu nesănătos şi periculos.

Se pot lua  anumite măsuri care au rolul de a păstra umiditatea casei  la nivelul optim de 55%, însă este obligatorie curăţarea periodică a casei, dar şi găsirea soluţiilor prin care se va păstra un aer plăcut şi parfumat.

Se vor remedia eventuale avarii care pot favoriza umezeala, se va evitarea uscarea  hainelor spălate în interiorul casei,  se vor aerisi constant toate încăperile şi se va delimita spaţiul de gătit.

Curăţenia periodică, dezinfectarea, igienizarea şi ventilarea băilor şi bucătăriilor, aerisirea constantă şi păstrarea ferestrelor deschise în zilele însorite, constituie o modalitate foarte bună de a păstra un aer curat şi un nivel de umiditate optim, astfel că în casă se va păstra un miros plăcut şi un aer de calitate.

Produsele Asevi destinate împrospătării şi  calităţii aerului, vin în completarea produselor destinate curăţării şi igienizării, conferind încăperilor un iz plăcut şi primitor.

Odorizantul pentru Ambient şi Ţesături Asevi Brisa este un tip de odorizant concentrat, destinat atât ambientului, cât şi ţesăturilor, perne decorative,  draperii sau perdele. Printr-o simplă pulverizare, conferă încăperii un iz floral,  plăcut  şi relaxant, asigurând un aer interior sănătos şi curat.

Pentru băi, Odorizantele de toaletă Asevi Original Pons, reprezintă o adevărată sursă de prospeţime şi curăţenie. Aplicat pe pardoseala curată sau în vasul de toaletă, acest tip de odorizant va stopa apariţia mirosurilor neplăcute şi va conferi camerei de baie, un iz de prospeţime şi curăţenie.  

Odorizantele de toaletă oferă o gamă foarte largă, de la tente de fresh-clasic, clasic şi elegant, până la aromatul şi parfumatul bubble gum.

Astfel, calitatea aerului din casă va putea fi menţinută la cote foarte înalte, acest tip de produse care vin să completeze curăţenia, având rolul de a împrospăta şi aroma în mod plăcut toate încăperile şi de a stopa instalarea mirosurilor neplăcute.

Share on facebook
Share on twitter
Share on email
Share on facebook
Distribuie 0

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *