Curățenia de toamnă – ce produse îți recomandăm?

Articol realizat de redacția Creative Art Copywriting cu informații din surse deschise. Acest articol nu a fost revizuit de un specialist. 

Întrucât temperaturile scad față de vară, toamna este anotimpul perfect pentru o curățenie generală în toată casa. Indiferent cât de multă grijă ai avea, curățenia generală este necesară de cel puțin două ori pe an, urmele încăpățânate de grăsimi și praf se impregnează pe numeroase suprafețe din casă.

Când vine vorba de alegerea celor mai potrivite produse pentru curățenia de toamnă, majoritatea gospodinelor pot fi copleșite – pe piață există numeroase produse și companii, făcând alegerea celui mai bun produs destul de complicată. Un prim produs care nu trebuie să lipsească din kit-ul de curățenie este cel de curățare a mai multor suprafețe.

Asevi Multiusos soluție diverse suprafețe este altiatul perfect în curățenia generală – garantează curățare și strălucire, se usucă rapid și lasă aerul proaspăt. De asemenea, este ideal pentru a fi folosit pe mai multe suprafețe, cum ar fi geamurile, lemnul, ecranele televizoarelor, electrocasnice, mobilier din lemn, iar lista poate continua. Astfel, procesul de curățenie va fi executat mult mai rapid, cu doar câteva pulverizări și o cârpă uscată pentru îndepărtarea prafului și a murdăriei.

Luciul pardoselii ofeă multă satisfacție după o zi întreagă de curățenie, iar pentru a primi efectul dorit, recomandăm Asevi Cian, un produs destinat pardoselilor, parfumat și concentrat pentru obținerea strălucirii și igienei perfecte casei dumneavoastră. De asemenea, soluția asigură un pH neutru.

Un alt produs ce completează perfect curățenia de toamnă este odorizantul folosit pentru cameră la final. Odorizantul Asevi Brisa promite un parfum îndelungat, de aproximativ 12 ore, având o formulă calitativă ce permite utilizarea atât în aer, cât și pe diferite țesături. Aroma lăsată este una florală, dar proaspătă, pe bază de note de chihlimbar. După ce ați depus un efort considerabil să curățați întreaga casă, asigurați-vă că alegeți un odorizant ca acesta pentru a prelungi efectul de prospețime.

Încercați cu întregeme produsele marca Asevi pentru a vă completa ritualul de curățenie de toamnă și vă promitem că nu veți regreta!

Share on facebook
Share on twitter
Share on email
Share on facebook
Distribuie 0

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *