Eveniment unic în România are loc la final de martie, în Bucureşti. Cleaning Show, 20 -23 martie, ROMEXPO

Articol realizat de redacția Creative Art Copywriting cu informații din surse deschise. Acest articol nu a fost revizuit de un specialist. 

Industria curăţeniei profesionale din România este o piaţă în plin proces de maturizare, ce a  cunoscut o dezvoltare rapidă în ultimii ani, urmând trendul sectorului de real estate al Europei de Est. Domeniul generează un interes din ce în ce mai mare în toate industriile – ediţia 2018 Cleaning Show fiind dovada fermă în acest sens.

Cleaning Show 2018– un eveniment complex

Anul acesta, Cleaning Show – Expoziţie de curăţenie profesională – vine cu un concept îmbunătăţit, care evidenţiază complexitatea unei industrii în continuă expansiune.

Astfel, Cleaning Show este singurul eveniment dedicat domeniului curăţeniei care cuprinde:

  • Sesiuni de networking între liderii industriei
  • ConcursulImpecabilii” – singurul concurs în care sunt implicate echipe ale prestatorilor de servicii de curăţenie
  • Demonstraţii LIVE
  • Tehnologii de ultimă generaţie
  • Cursuri şi seminarii
  • Discounturi EXCLUSIVE oferite de companiile expozante doar pe perioada târgului
  • Intrare GRATUITĂ pentru vizitatorii specialiști

3M, Allegrini, Columbus, Delfin, Ecolab, Hako, Imop, Kaivac, Kärcher, Kiehl, Misavan, Pons, Tana, Tennant, Tenzi, Unger, Wetrok sunt doar o mică parte din brandurile care au confirmat prezenţa la Cleaning Show 2018, certificând complexitatea şi necesitatea existenţei acestui tip de eveniment pentru piaţa din România.

 CLEANING SHOW pe scurt:

Program de vizitare:

20 – 22 martie 2018 – între  orele: 10:00 – 18:00 / 23 martie 2018 – între  orele: 10:00 – 16:00

ACCES GRATUIT pentru VIZITATORII specialişti – pe bază de preînregistrare online pe www.cleaningshow.ro  / Centrul Expoziţional Romexpo, Bucureşti

Despre organizator: 

EUROEXPO, fondatorul şi organizatorul târgului, este una dintre cele mai mari companii din România specializate în organizarea de târguri, expoziţii şi evenimente speciale, având o experienţă de peste 15 ani. CLEANING SHOW, Pack Expo, Metal Show, Baby Boom Show, Print & Sign, Corporate Gifts Show, Expo Plast, Textil Show, Expo Shop sunt doar o parte dintre expoziţiile EUROEXPO, ce oferă cadrul propice pentru interacţionare, evenimente conexe şi proiecte menite să impulsioneze dezvoltarea economică.

Share on facebook
Share on twitter
Share on email
Share on facebook
Distribuie 0

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *