Musafiri pe neașteptate? Uite cum să îți pregătești rapid casa pentru vizite

Articol realizat de redacția Creative Art Copywriting cu informații din surse deschise. Acest articol nu a fost revizuit de un specialist. 

Tuturor ni se întâmplă să primim ocazional câte un telefon prin care suntem anunțați că urmează să avem musafiri. Că e vorba de un prieten apropiat care a rezolvat unele treburi în zona unde locuiești tu, că e vorba de sora ta care te anunță brusc că trebuie numaidecât să treacă pe la tine pentru că aveți de discutat ceva important sau că e vorba de un bun prieten care are o dispoziție mai proastă și dorește să stea în compania celui mai apropiat prieten, acestea sunt toate situații destul de surprinzătoare și, oricât de mult ne-am dori să zicem un da hotărât, spunem pe jumătate de gură „da, sunt acasă, poți trece pe la mine”. După care, privim jur-împrejur și ne dăm seama că locuința noastră nu este deloc în cea mai bună formă.

Să zicem că avem la dispoziție 10-15 minute în care trebuie să aranjăm rapid casa în așa fel încât musafirii să nu își dea seama că vin pe nepusă masă. Cum putem să aranjăm casa în 10-15 minute? Întâi de toate, deschideți larg geamul, mai ales în încăperea unde urmează să primiți oaspetele. Strângeți într-un coș toate lucrurile aruncate pe ici, pe colo, cum ar fi haine, geci, umbrele, reviste, pantofi, încălțăminte sport, haine de casă, proasoape sau halate. Puneți coșul în debara și, după plecarea musafirilor, veți avea timp să faceți curățenie temeinică.

Aranjați frumos canapeaua, păturile și pernele. Lucrurile împăturite și pernele aranjate dau impresia de ordine. Faceți rapid patul, cel puțin așezați pernele și întindeți pilota. Dacă aveți vase murdare, puneți-le rapid în chiuvetă cu apa și puneți câteva picături de detergent pentru vase plăcut mirositor, așa cum este Detergent de vase Ultra Pons Asevi, lichid, la 750 de mililitri cu aromă fresh. Cât timp discutați cu musafirul, vasele se vor înmuia. Mergeți rapid în baie, și curățați rapid chiuveta și savoniera, utilizând un detergent de baie rapid și eficient. Vă recomandăm Detergent băi Asevi 1,4 litri care curăță rapid, oferă strălucire și lasă în urmă un parfum plăcut. Împrospătați mirosul din baie, aplicând pe pardoseala din apropierea vasului de toaletă Odorizant toaletă Asevi Deo Pons WC Bubble Gum, care oferă un parfum plăcut ce durează până la 24 de ore.

În cele din urmă, parfumați holul de la intrare și încăperile din locuință cu Odorizant Cameră Asevi Brisa, care elimină mirosurile neplăcute și parfumează plăcut și discret. Acum, puteți să vă primiți oaspeții în deplină siguranță, fiind siguri că nu veți lăsa o impresie neplăcută.

Share on facebook
Share on twitter
Share on email
Share on facebook
Distribuie 0

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *