Obține mirosuri plăcute în toată casa!

Articol realizat de redacția Creative Art Copywriting cu informații din surse deschise. Acest articol nu a fost revizuit de un specialist. 

De multe ori ai senzația că în locuința ta nu este un miros plăcut. Acest lucru se poate întâmpla fie pentru că nu aerisești suficient, fie că bucătăria se află într-o zonă deschisă și mirosul de mâncare pătrunde peste tot. Asevi îți propune o gamă largă de odorizante pentru toate încăperile din locuință, astfel încât să te bucuri mereu de un aer proaspăt și curat.

Odată cu mirosurile plăcute și proaspete din toată casa vei avea mereu o senzație de relaxare și de fericire, iar aceste lucruri se pot obține foarte ușor dacă alegi produsele de cea mai bună calitate de la Asevi, cu diverse miresme și de intensități diferite, în funcție de preferințe. În plus, găsești și odorizante pentru diverse spații, cum ar fi birourile, sălile aglomerate etc.

Odorizantul de cameră Loeme este foarte concentrat, formulat pe bază de esențe naturale, cu miros intens și proaspăt care dă imediat senzația de mediu curat. În plus, elimină mirosurile neplăcut fiind deosebit de util în restaurante, hoteluri, centre cormerciale, toalete, săli de cinema etc. Parfumul persistă mai mult de 12 ore.

Ambipons Rosa conține esențe aromate naturale potrivite pentru birouri, restaurante, cinematografe și alte spații de acest tip. Este recomandat mai ales în industria alimentară, deoarece parfumează și împrospătează locul unde este aplicat pentru mult timp și, în plus, prin pulverizare este total inofensiv atât pentru persoane, cât și pentru animale.

Ambipons Vanilla este un odorizant lichid concentrat cu esență plăcută de vanilie care conferă un ambient elegant și confortabil, perfect pentru o clădire de birouri sau chiar pentru locuința ta.

Tot pentru spațiile închise aglomerate și tranzitate se reocmandă un alt odorizant concentrat, formulat pe bază de esențe naturale, Ambipons Ozone. Nu pătează tesăturile sau pereții.

Ambipons Primavera, după cum îi sugerează și numele, aduce în locuința ta un miros proaspăt prin notele sale fructale și florale, dând o senzație de prospețime și naturalețe.

Un odorizant foarte concentrat este Ambipons Concentrat Amanecer. Ideal este să aplici jumătate de dop pentru a obține un parfum plăcut și de durată. Conține esențe de citrice.

Ambibons Concetrat Clasic se aplică pe pardoseli în băi, birouri, centre comerciale și alte spații. Conține esențe naturale aromate și acționează rapid pentru împrospătarea aerului.

Asevi este un partener de încredere în ceea ce privește produsele profesionale de curățenie. Vei obține rezultatele dorite, iar raportul calitate-preț te va mulțumi cu siguranță.

Share on facebook
Share on twitter
Share on email
Share on facebook
Distribuie 0

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *