Soluții pardoseală pentru o curățenie impecabilă

Articol realizat de redacția Creative Art Copywriting cu informații din surse deschise. Acest articol nu a fost revizuit de un specialist. 

O casă curată asigură atât sănătatea, cât și buna noastră stare de spirit. Descoperă soluții pardoseală pentru o curățenie impecabilă, marca Asevi.

Studiile arată că pardoselile sunt unele dintre cele mai contaminate locuri din casă. Cu siguranță n-ai chef și nici timp să pierzi ore în șir curățindu-le. Însă, mai mult ca sigur, îți faci griji pentru sănătatea ta și a celor dragi. Lasă produsele Asevi să facă treaba în locul tău. Bucură-te de soluții pardoseală pentru o curățenie impecabilă și câștigă timp prețios, pe care să-l petreci așa cum îți place.

Patru bacterii periculoase pot locui, chiar în această clipă, în proximitatea ta

Studii de specialitate arată că, cel mai adesea, pe pardoselile locuințelor, sunt identificate patru tipuri de bacterii. Este vorba de: Micrococi, Stafilococi, Bacili și Pseudomonas.

În formă sferică sau de bastonaș, bacteriile sunt niște dușmani invizibili. Deși au dimensiuni minuscule, ele pot cauza probleme mari. Infecții, diferite boli, ba chiar abcese sau septicemii, toate sunt puse în seama celor patru vizitatori nepoftiți, care adoră pardoseala. Există însă o modalitate eficientă de a lupta împotriva lor: Asevi. Vorbim despre soluții pardoseală pentru o curățenie impecabilă și 0 microbi.

Soluții pardoseală pentru o curățenie impecabilă

Produsele marca Asevi sunt calitative și accesibile. Astfel, îți aduc beneficii 2in1: curățenie ireproșabilă pe bani puțini! Poți încerca oricând:

Concentrat și parfumat, produsul de curățare a pardoselii Asevi CIAN face parte din soluții pardoseală pentru o curățenie impecabilă. Formula sa concentrată, cu un pH neutru, garantează lustruirea și igiena totală a oricărui tip de podea.  E disponibil în recipiente de 1 litru.

Asevi Gerpostar este un agent de curățare multifuncțional, care combină puterea mare de curățare cu o eficiență bactericidă maximă. În plus, după utilizare, lasă un parfum proaspăt, persistent. 

Curăță și dezinfectează în profunzime toate suprafețele lavabile: gresie, faianță, băi, chiuvete, aparate de uz casnic etc. Efectul dezinfectant, fără înălbitor, îl face esențial.

Încă mai cauți soluții pardoseală pentru o curățenie impecabilă? Încearcă Asevi!

 

Share on facebook
Share on twitter
Share on email
Share on facebook
Distribuie 0

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *