Trucuri pentru curățenia de după sărbători

Articol realizat de redacția Creative Art Copywriting cu informații din surse deschise. Acest articol nu a fost revizuit de un specialist. 

Sărbătorile s-au sfârșit. Oaspeții au plecat. Iar noul an a venit cu aceeași problemă eternă: curățenia. Descoperă trucuri pentru curățenia de după sărbători. Acestea te vor ajuta să faci casa lună, într-un timp record. Crezi că e imposibil? Înseamnă că n-ai încercat produsele ASEVI.

La capitolul trucuri pentru curățenia de după sărbători, este imperios necesar să începi cu podeaua.

Știai că, într-o oră, o singură persoană trimite, în aer, 37 de milioane de bacterii? Sau că, fără să vrem, contribuim cu aproximativ 31 miligrame de material microbian, zilnic? Pe lângă aer, unul din spațiile cele mai afectate de germeni, într-o încăpere, este podeaua. Ea trebuie curățată neapărat.

Inspirați de zicala: O casă curată ține bolile departe, ASEVI a creat o gamă variată de produse de curățenie, menite să-ți asigure confortul și sănătatea, ție și familiei tale.

Trucuri pentru curățenia de după sărbători înseamnă ASEVI – produse calitative, care fac treaba în locul tău.

Firește, întreaga operațiune de curățenie presupune și folosirea unor produse eficiente. Iată de ce, când vorbim de trucuri pentru curățenia de după sărbători, vorbim despre produsele ASEVI.

Poți încerca

Dezinfectantul Gerpostar ASEVI este extrem de puternic. Acesta combină puterea de curățare cu o eficiență bactericidă maximă. În același timp, lasă în urma sa un parfum proaspăt și un sentiment de curățenie absolută.

Curăță profund și dezinfectează toate suprafețele lavabile din casă: gresie, faianță, toalete, băi, chiuvete, blaturi, dale, aparate de uz casnic, etc. Este esențial în casele cu copii sau în cele unde sunt animale de companie.

Dezinfectantul Gerpostar ASEVI nu conține înălbitor, eliminând din start riscul de a decolora suprafețele.

Produsul Asevi Special Polish asigură curățarea perfectă a unor suprafețe precum: marmura, gresia, țigla, ceramică etc.

Datorită formulei sale inovatoare, curăță și lustruiește, păstrând culorile și oferind strălucire suprafețelor. Nu lasă urme și oferă un parfum plăcut casei.

Nu uitați. Dacă sunteți în căutarea unor trucuri pentru curățenia de după sărbători, mergeți la sigur alegând produsele marca ASEVI.

 

 

 

Share on facebook
Share on twitter
Share on email
Share on facebook
Distribuie 0

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *