3 produse Asevi indispensabile de sărbători

Articol realizat de redacția Creative Art Copywriting cu informații din surse deschise. Acest articol nu a fost revizuit de un specialist. 

Sărbătorile de iarnă bat la ușă, iar casa se va umple curând de oaspeți. În asemenea momente, orice gospodină își dorește să aibă la dispoziție o baghetă magică, pe care s-o utilizeze pentru a face curățenie rapid și ușor. Asevi știe acest lucru. Tocmai de aceea, îți pune la dispoziție 3 produse Asevi indispensabile de sărbători, care să-ți faciliteze munca.

De ce are nevoie o casă curată, care să emane prospețime și curățenie? De următoarele 3 produse Asevi indispensabile de sărbători, menite să aibă grijă de pardoseli, mobilă și geamuri. Alege:

  • Detergent universal pentru pardoseală MIGEI Asevi

Optează pentru un detergent universal, marca Asevi, excelent pentru orice tip de pardoseală: gresie, mozaic, linoleum, faianță sau marmură.  Nu necesită clătire naturală. Înlătură rapid murdăria. În plus, lasă un miros plăcut, persistent. Poți opta pentru aroma de lămâie, levănțică sau, varianta sugerată de noi – cea de măr care surprinde cel mai bine atmosfera zilelor reci de iarnă.

  • Detergent curățare geamuri cu efect antiaburire GLASSPON Asevi

N-ai vrea să ratezi frumosul peisaj de iarnă, nu-i așa? Ai grijă ca geamurile să fie impecabile cu ajutorul detergentului GLASSPON Asevi, cu efect antistatic și antiaburire. Este eficace inclusiv pentru curățarea cristalelor și oglinzilor.

  • Detergent profesional concentrat pentru lemn PONLIMAD Asevi

Pete inestetice pe mobilier, care par să nu dispară niciodată? Ia-ți adio de la ele cu detergentul profesional de la Asevi, care tratează problema… profesional. PONLIMAD Asevi protejează suprafața pe care este aplicat, conferindu-i un aspect impecabil și un parfum plăcut. Se pretează inclusiv pentru parchet. 

Ai grijă ca cele 3 produse Asevi indispensabile de sărbători să nu lipsească din casa ta.

 

 

 

Share on facebook
Share on twitter
Share on email
Share on facebook
Distribuie 0

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *