5 produse de care ai nevoie pentru curățenie generală a casei tale!

Articol realizat de redacția Creative Art Copywriting cu informații din surse deschise. Acest articol nu a fost revizuit de un specialist. 

Curățenia generală poate reprezenta un proces îndelungat și anevoios. Totuși, el poate fi mai eficient și mai rapid, mai ales dacă aveți grijă să nu vă lipsească unele produse esențiale și calitative. În continuare, veți afla care sunt cele mai necesare 5 produse de care are nevoie orice gospodină pentru a-și curăța perfect casa!

  1. Soluție pentru curățarea geamurilor

Geamurile reprezintă o parte foarte importantă dintr-o casă și necesită o curățenie aprofundată, mai ales atunci când se face curățenie generală. De asemenea, nu sunt ușor de curățat, mai ales dacă sunt mari sau prezintă multe elemente decorative. Totuși, dacă achiziționați un produs calitativ, doar după câteva pulverizări și câteva ștergeri, veți rămâne cu un geam strălucitor, iar acesta va emana un aer proaspăt în toată camera. O astfel de soluție poate fi soluția Asevi pentru diverse suprafee Multiusos. Pe lângă geamuri, această soluție curăță și ecrane și suprafețe din cristal, iar lista poate continua.

  1. Detergent special pentru parchet

Majoritatea caselor din zilele noastre au cel puțin una-două camere cu parchet. Parchetul necesită substanțe speciale pentru curățare și îngrijire, fiind un material destul de pretențios. Deși multe gospodine optează pentru o soluție generală de spălat pe jos, pe care o folosesc și în baie și în bucătărie și pe parchet, noi recomandăm un detergent special conceput pentru suprafețele din lemn atunci când vine vorba de curățenie generală, cum ar fi detergentul cu săpun pentru lemn-parchet de la Asevi. Acesta va oferi luciu parchetului și îl va curăța eficient. În plus, acest detergent este optim și pentru curățarea și întreținerea ușilor și a dulapurilor din lemn.

  1. Soluție anti-mucegai

Mucegaiul este dușmanul oricărei locuințe și toată lumea este preocupată să îl îndepărteze sau să îl prevină, motiv pentru care o soluție anti-mucegai este un produs indispensabil pentru o curățenie generală eficientă. După ce ați terminat de curățat propriu-zis toate suprafețele, în camerele predispuse la umezeală, cum ar fi baia sau bucătăria, puteți pulveriza și o soluție anti-mucegai.

  1. Soluție pentru curățarea suprafețelor de gresie/faianță

Ca și în cazul suprafețelor din lemn, fiecare casă are și suprafețe din gresie și faianță. Curățarea acestora trebuie făcută eficient deoarece se pot stoca resturi între crăpăturile dintre plăcile de faianță/gresie. Pentru a le dezinfecta și curăța eficient, folosiți produse special concepute pentru aceste suprafețe deoarece sunt considerate ceva mai concentrate.

  1. Odorizant de cameră

Nu există curățenie generală încehiată fără un odorizant parfumat. După ce se face curățenia temeică, aerul din casă este proaspăt și curat. Pentru a prelungi acest efect și pentru a-l personaliza în funcție de gusturile personale, încheiați curățenia cu un produs destinat parfumării camerei.

Share on facebook
Share on twitter
Share on email
Share on facebook
Distribuie 0

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *