Cele mai bune produse pentru curățenia generală

Articol realizat de redacția Creative Art Copywriting cu informații din surse deschise. Acest articol nu a fost revizuit de un specialist. 

Îți place ca locuința ta să arate impecabil, fiecare colțișor să fie curățat și dezinfectat și să emane prospețime indiferent de sezon sau de momentul zilei. 

Din fericire, Asevi s-a gândit la tine. Produsele oferite de această marcă nu numai că vin în ajutorul tău, dar vor deveni cei mai buni prieteni ai oamenilor care dorescă să aibă o casă strălucitoare din toate punctele de vedere.

 Curățenia generală va deveni un proces plăcut dacă vei avea încredere în Asevi. Iată o listă cu produse care nu trebuie să lipsească atunci când începi curățenia:

  • Multiglas Plus este o soluție ce conferă strălucire tuturor tipurilor de suprafețe. Are efect de durată și antistatic și se uscă rapid, fără a lăsa vreo urmă.
  • Ponligres te ajută să întreții orice tip de suprafețe, inclusiv cele ceramice, gresia sau marmura. Este o soluție de curățare generală pe bază de bioalcool, fără spumă și cu uscare rapidă.
  • Ponslim-XE vine în sprijinul tău când vrei să obții acea strălucire și imaculare. Are efect de durată și antistatic, iar un alt avantaj este uscarea rapidă fără urme.
  • Când vine vorba de curățarea băii, apelează cu încredere la Sanitcal Plus. Este un produs de curățat foarte concetrat și parfumat, utilizat în special pentru curățarea generală a întregii băi: robinete, cadă, vas de toaletă, duș, gresie și podea. Pe lângă faptul că redă strălucirea imediat datorită formulei sale, acționează și împotriva formării calcarului și lasă o atmosferă plăcută, cu o prospețime intensă și de durată.
  • Sanipons-WC este un agent de curățare dezincrustant pentru wc și grupuri sanitare. Elimină sărurile, calcarul și rugina.
  • Ponsinox Plus nu trebuie să lipsească din arsenalul tău când vine vorba de curățenie generală. Această soluție specială marca Asevi redă strălucirea suprafețelor din inox sau din alte metale. Formula sa inovatoare împiedică fixarea urmelor, lăsând suprafețele imaculate un timp îndelungat.
  • Nu în ultimul rând, un produs de care vei avea cu siguranță nevoie este Glasspon. Este o soluție eficace pentru curățarea oglinzilor cu efect antistatic și efect antiaburire, uscare rapidă și foarte concentrată.

Curățenia generală nu trebuie să te mai sperie. Alege Asevi, profesioniști în domeniu, și asigură-te că locuința ta strălucește, exact așa cum îți dorești.

Share on facebook
Share on twitter
Share on email
Share on facebook
Distribuie 0

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *