Cere-i Moșului produse Asevi

Articol realizat de redacția Creative Art Copywriting cu informații din surse deschise. Acest articol nu a fost revizuit de un specialist. 

Dacă rezoluția ta pentru 2019 este să ai o casă curată, într-un timp record, atunci cere-i Moșului produse Asevi. Extrem de eficiente, dar și accesibile pentru toate buzunarele, produsele marca Asevi fac practic singure curățenie, fără a fi nevoie să te implici prea mult. Astfel, ca să ai mai mult timp pentru tine, dar și să asiguri confortul celor dragi, cere-i Moșului produse Asevi.

La Asevi găsești un sortiment bogat de produse, atât pentru pardoseli, cât și pentru geamuri, mobilă, bucătărie sau baie. Iată două produse indispensabile pentru orice casă curată:

  • Detergent dezinfectant universal PONSLIM-XE Asevi

Detergenții universali sunt o investiție potrivită pentru cei care preferă să țină în debara un produs bun la toate. Astfel, un singur produs va avea grijă atât de pardoseli (mozaic, faianță, gresie, ceramică, parchet), cât și de suprafețele dure (chiuvete, toalete, băi).

E concentrat, disponibil în variantă de 5 litri, pentru a te bucura vreme îndelungată de el. Mai mult – lasă în urma sa atât suprafețe curate, cât și o aromă plăcută, rezistentă.

  • Detergent profesional universal pentru suprafețe MULTIGLAS Asevi

Geamuri, electrocasnice, mobilier, uși, ferestre sau oglinzi murdare? Nu și cu acest detergent profesional universal de la Asevi. Cu efect antistatic, detergentul Asevi se usucă rapid și nu lasă urme după uscare! Tot ce trebuie să faci este să-l pulverizezi pe suprafața problematică și să ștergi cu o cârpă moale. Și-atât!

Dacă încă nu i-ai scris, nu uita: cere-i Moșului produse Asevi.

 

 

Share on facebook
Share on twitter
Share on email
Share on facebook
Distribuie 0

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *