Cum păstrezi podeaua curată mai mult timp?

Articol realizat de redacția Creative Art Copywriting cu informații din surse deschise. Acest articol nu a fost revizuit de un specialist. 

Podeaua reprezintă una dintre cele mai mari suprafețe dintr-o încăpere, mtiv pentru care este foarte important să rămână curată cât mai mult timp. Uneori, în cazul folosirii unor produse ineficiente, curățenia podelei este necesară și zilnică pentru a se păstra un aer proaspăt. Totuși, există câteva produse care vor ușura curățarea pardoselii, iar în același timp vor și ajuta la menținerea acesteia pentru mai mult timp.

Podeaua din parchet poate fi delicată și se poate deteriora ușor dacă se folosesc produse neadecvate pentru curățarea sa. De aceea, noi recomandăm Asevi detergent cu săpun pentru lemn și parchet. Acesta este un detergent concentrat pentru curatarea și întreținerea parchetului, pardoselilor din lemn, ușilor și dulapurilor. Datorită calității ridicate, acestea se curăță cu ușurință, fără a se deteriora, iar mirosul este persistent, făcând podeaua să rămână și să pară curată mai mult timp.

Pentru păstrarea pardoselii din gresie, marmură sau plăci ceramice curată mai mult timp, puteți încerca cu încredere Asevi detergent marmură citrice. Acest produs beneficiază de uscare rapidă deoarece are în compoziție bioalcol, element ce contribuie la îndepărtarea prafului și impurităților, astfel încât podeaua să rămână curată mai mult timp. Se poate folosi pentru faianță, băi, marmură și alte elemente din aceeași sferă.

Asevi Mio detergent pentru pardoseli este un alt produs de top ce va păstra podeaua curată pentru mai mult timp. Această soluție este una concentrată, cu un parfum proaspăt și plăcut, care persistă pentru un timp îndelungat. De asemenea, este ideal pentru suprafețele delicată, fără să vă faceți griji că v-ar putea deteriora pardoseala. În plus, persistența parfumului va contribui și ea la curățenia îndelungată.

Dacă veți folosi produse de înaltă calitate precum cele de la Asevi, fiecare destinat pentru un anumit tip de podea, atunci rezultatele vor fi mult mai eficiente și se vor păstra pentru un timp mai îndelungat, dumneavoastră beneficiind de o cameră curată și îngrijită!

Share on facebook
Share on twitter
Share on email
Share on facebook
Distribuie 0

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *