Cum poți să scapi rapid și ușor de mirosul de țigară?

Articol realizat de redacția Creative Art Copywriting cu informații din surse deschise. Acest articol nu a fost revizuit de un specialist. 

Mirosul de țigară este unul dintre cele mai puternice mirosuri, care acaparează rapid întreaga locuință și care este și cel mai greu de îndepărtat. Mai ales în locuințele nefumătorilor, mirosul de țigară se simte și mai tare. Chiar și numai două minute dacă ai lăsat ușa dormitorului deschisă, mirosul a invadat întreaga încăpere. Cu atât mai intens se simte în încăperile unde se fumează constant și acolo unde sunt numeroase țesături, precum perdele, covoare, perne sau canapele îmbrăcate în material textil. Inclusiv țigările aromate lasă în urmă mirosul înțepător de tutun, nicidecum de mentă, de vanilie sau de flori.

Prin urmare, dacă tocmai au fost în vizită prieteni fumători, sigur vă aflați în căutarea unei modalități de eliminare a mirosului de țigări. Poate că va suna exagerat, dar singura modalitate de a scăpa de mirosul de țigară este să spălați absolut toate lucrurile din încăperea unde s-a fumat. Puteți ține geamul deschis ore în șir, în momentul în care veți intra în casă, tot miros de țigări veți simți. Dacă vizitatorii au fumat în bucătărie, spălați toate țesăturile, precum perdele, fețe de masă, perne de scaune, suporturi textile pentru farfurii, șervețele textile și alte materiale care erau la suprafață. Periați covorul cu o soluție specială pentru covoare în care puteți adăuga și puțin oțet. Ștergeți rapid geamurile, blaturile și toate suprafețele cu o soluție de curățare de bucătărie. Dacă s-a fumat mai mult într-o anumită zonă, de exemplu hota, spălați hota, întrucât fumul de țigară se depune exact ca o peliculă galbenă. Indicat ar fi să ștergeți și pereții, mai ales dacă s-a fumat cu geamul închis.
Este foarte greu să scăpați de mirosul de țigară, de aceea fie vă rugați prietenii ca la următoarea vizită să fumeze în afara casei, fie folosiți un odorizant puternic, cu efect imediat, așa cum este Odorizant Antitabac Asevi. Este un odorizant lichid antitabac, foarte concentrant, deosebit de eficient și cu efect îndelungat. Spre deosebire de alte produse, nu doar acoperă mirosurile neplăcute, ci îndepărtează complet mirosul respingător de tutun. Se pulverizează în aer și pe toate suprafețele textile, precum perdele, tapițerii și alte țesături. Este potrivit și pentru interioarele auto. Asevi Odorizant Antitabac îndepărtează mirosul de țigară rapid, lăsând în urmă un parfum plăcut. În plus, are o cantitate impresionantă de 750 de mililitri, este sub formă lichidă și este prevăzut cu pulverizator. Este un produs minunat, bun de avut la îndemână, mai ales în anotimpurile reci când nimănui nu-i place să fumeze în frig.

Share on facebook
Share on twitter
Share on email
Share on facebook
Distribuie 0

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *