Cum să te menții fresh toată vara

Articol realizat de redacția Creative Art Copywriting cu informații din surse deschise. Acest articol nu a fost revizuit de un specialist. 

E sezonul cald, în sfârșit ai scăpat de straturile numeroase de haine, însă căldura te afectează. Transpiri mai mult, praful e peste tot și mereu ai impresia că ești murdar, în special pe mâini.

Din fericire, Asevi vine cu o soluție pentru toate aceste mici neplăceri care nu au cum să umbrească bucuria unei zile petrecute alături de cei dragi la un grătar, la strand sau în camping. Soluțiile dezinfectante și gelurile de curățare de calitate de protejează atât de murdărie, cât și de toți microbii și bacteriile care mișună în jurul tău.

Mâinile curate, la o picătură distanță

Senzația mâinilor curate este de neprețuit, mai ales într-o zi de vară toridă. Un gel parfumat de la Asevi pentru spălarea frecventă a mâinilor, îți va menține mâinile curate și parfumate și ești păzit de microbi. Poți cumpăra acest gel în cantitate mare, de exemplu în recipient de 5 kilograme, astfel încât să te asiguri că nu rămâi fără.

Dacă preferi gelurile de acest tip fără miros, există o soluție și pentru tine. Gelurile de mâini cu agenți dermoprotectori, fără parfum, marca Asevi sunt foarte benefice pentru curățenia și aspectul sănătos al pielii.

Geluri care acționează ca dezinfectanți

Pe piață apar constant noi și noi produse și nu ai cum să nu testezi măcar gelurile de mâini de la Asevi care au în componență agenți dermoprotectori și acționează ca un dezinfectant, ferindu-te de microbi. Mai ales în peiroada în care petreci mult mai mult timp afară, e important să îți păstrezi mâinile curate, astfel că un gel de acest tip îți poate oferi siguranța că nu plimbi microbii de pe mâinile tale în diverse locuri. Rapid și sigur!

Copiii sunt și mai expuși la contactul cu microbii

Cei mici se joacă toată ziua pe afară și pun mâna pe ce apucă? Nu te îngrijora! Lasă-i să se bucure de copilărie și să se joace fără stres, deoarece microbii pot fi rapid îndepărtați cu un gel de baie dermoprotector Asevi, special pentru igiena personală a micuților, dar potrivit și pentru piele sensibilă.

Ești curat, ești fresh!

Bucură-te de fiecare zi fierbinte de vară fără a te stresa din cauza unor detalii insignifiante. Păstrează-te fresh cu niște soluții la îndemână, de calitate, care să te ferească de microbi și de alte neplăceri.

 

Share on facebook
Share on twitter
Share on email
Share on facebook
Distribuie 0

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *