Cum scapi de mirosul de fum de țigară din casă

Dacă ești fumător, atunci cu siguranță te-ai lovit de privirile urâte ale rudelor sau ale prietenilor care au venit în vizită și primul lucru pe care l-au simțit atunci când au intrat pe ușă a fost mirosul intens de fum de țigară. Ceea ce nu știu majoritatea fumătorilor este faptul că acest miros de țigară este unul dintre cele mai persistente, fumul intrând nu doar în covoare sau perdele, ci chiar și în pereți sau în obiectele de mobilier. Așa că, dacă ești un fumător înrăit, ar fi bine să iei în considerare aceste lucruri și să începi să fumezi pe balcon pentru a scăpa de aceste mirosuri.

Dacă crezi să poți scăpa de mirosul de fum de țigară doar prin aerisirea camerei și prin folosirea unui odorizant de cameră, te înșeli. De multe ori, dacă vrei să te bucuri de o locuință cu un miros plăcut, proaspăt, trebuie să iei la spălat fiecare colțișor și să scapi de mirosul de fum care s-a impregnat în lucrurile tale cu timpul. Spre exemplu, dă jos toate perdelele și draperiile și spală-le cu detergent și balsam, alături de țesăturile din întreaga casă. Următorul pas este aspirarea fiecărui colțișor din casa ta pentru că fumul de țigară poate împrăștia microparticule pe covoare sau chiar pe parchet. Asigură-te că fiecare colț din casă a fost curățat și că mirosul de fum de țigară a fost îndepărtat cu succes. Obiectele de mobilier trebuie curățate cu atenție cu soluții speciale sau cu oțet (oțetul este un neutralizator eficient al mirosurilor neplăcute și ajută la eliminarea rapidă a mirosului de fum de țigară). Nu uita nici de geamuri pentru că și acestea pot să păstreze mirosul de fum de țigară!

După ce ai terminat curățenia, te poți gândi și la alegerea unui odorizant care să redea mirosul de prospețime casei tale. Cei de la Asevi îți pun la dispoziție 3 tipuri de odorizante de cameră, cu diverse esențe de parfumuri deosebite special pentru a elimina mirosurile neplăcute din casă. Iată care sunt acestea:

Toate aceste odorizante de cameră persistă 12 ore sau chiar mai mult, dacă vorbim de țesături. Însă, nu aceste odorizante de cameră reprezintă cel mai mare secret în eliminarea mirosului de țigară, ci un alt produs de la Asevi, Pons Ambientador Antitabaco. Practic, acest odorizant este special conceput pentru a elimina mirosul de fum de țigară din casă instant. Este de folos mai ales în situațiile în care se anunță musafiri și nu ai timp să cureți toată casa, să speli perdelele și draperiile și să aspiri doar ca să scoți fumul de țigară. La fel de folositor este și pentru momentele în care pur și simplu nu ai chef să faci curat, dar mirosul de fum de țigară din întreaga casă îți dă bătăi de cap. Câteva puverizări din Pons Ambientador Antitabaco te va scuti de această activitate, va elimina imediat mirosul de fum de țigară și îl va înlocui cu unul proaspăt și plăcut.

În concluzie, dacă ești fumător dar totuși nu suporți mirosul de fum de țigară din casă, ar fi bine să aerisești zilnic casa, să faci curățenie periodic și să ai la îndemână câteva produse cum sunt odorizantele de la Pons Asevi care te vor ajuta să te bucuri de un parfum proaspăt, cât mai plăcut!

Lasă un Comentariu...

*