Curăţarea şi întreţinerea mobilierului şi a parchetului

Articol realizat de redacția Creative Art Copywriting cu informații din surse deschise. Acest articol nu a fost revizuit de un specialist. 

Lemnul, materia primă pentru mobilier şi parchet, reprezintă o esenţă naturală care deţine foarte multe calităţi. Este un element viu, se dilată şi se  contractă în funcţie de condiţii, reglează umiditatea din aer, este termorezistent, asigură izolaţie fonică în mod natural şi este ecologic.

Curăţarea şi întreţinerea mobilierului şi a parchetului din lemn, sunt operaţiuni destul de simple, atâta timp cât se ţine cont de câteva reguli şi se folosesc detergenţii şi accesoriile potrivite. Înainte de aplicarea oricărei substanţe, parchetul va fi curaţat cu aspiratorul, nu cu mătura,  astfel evitându-se zgârierea prin frecarea de parchet a particulelor de praf. Tot pentru protejarea parchetului, picioarele mobilierului vor fi acoperite cu diverse protecţii, astfel încât să se evite zgârierea plăcilor de parchet, nu se vor depozita ghivece de flori direct pe pardoseală, nu se va păşi cu pantofi cu toc, nu se vor lăsa  animalele de companie în zona cu parchet şi nu se vor folosi aparate de curăţat cu abur. Şi în cazul mobilierului, se vor respecta câteva reguli, nu se vor depozita obiecte grele, recipiente fierbinţi sau umede şi se va evita zgârierea. Însă pe lângă aceste reguli, foarte important pentru întreţinerea parchetului şi a mobilierului din lemn, este modul cum sunt curăţate. Se vor folosi  produse special destinate îngrijirii lemnului, respectând instrucţiunile recomandate  de către  producător.

Produsele Asevi reprezintă una dintre cele mai apreciate game de produse destinate îngrijirii mobilierului din lemn şi a parchetului, astfel că fiecare poate găsi detergentul şi accesoriile portivite nevoilor sale.

Detergentul Asevi este destinat tuturor suprafeţelor din lemn tratat, lăcuit sau cerat. Este o soluţie concentrată destinată curăţării manuale, care datorită compoziţiei va proteja foarte bine suprafaţa pe care este aplicată, conferind un aspect impecabil, dar şi un parfum delicat şi plăcut. Nu lasă urme şi nu încarcă suprafaţa din lemn curăţată, lemnul păstrându-şi astfel aspectul natural.

Asevi Ponlimad poate fi aplicat atât pe piesele de mobilier şi pe parchet, cât şi pe oricare alt tip de  obiecte din lemn, cum ar fi  tâmplăria sau ramele de tablouri.

Share on facebook
Share on twitter
Share on email
Share on facebook
Distribuie 0

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *