Curățenie în trei produse unice pentru pardoseli închise la culoare

Dacă te numeri printre persoanele care nu suportă praful și murdăria, mai mult ca sigur nu știi ce soluție să alegi pentru ca totul în jurul tău să strălucească de atâta curățenie.

Parchet închis la culoare sau gresie mată? Toate acestea te vor transforma într-un adevărat robot de făcut curățenie în locuință. Aproape că nici nu termini de dat cu mopul și observi în urma ta urme de praf sau urmele lăsate de produsele de curățenie. Și tot așa o iei de la capăt.

Pentru a nu mai petrece mult timp repetând același lucru ar fi bine să alegi produse de curățat cu adevărat eficiente. Pentru a scăpa de făcut curățenie de trei ori pe zi, alege 3 produse cu numeroase calități, perfecte pentru problemele tale.

Laboratoarele Pons se declară propriul tău ajutor și de aceea a găsit soluțiile potrivite pentru acest gen de probleme, ținând departe praful de pe pardoseală și urmele de la mop.

Asevi Cian este o soluție concentrată pentru orice tip de pardoseală, fie că este vorba despre parchet sau plăci ceramice și de aceea este bine să fie folosită cu încredere.

Asevi Mio curăță delicat și foarte eficient pardoseala casei tale și mai ales lasă în urmă un miros cât se poate de plăcut care se menține mult timp în locuință.

Asevi Portocală are un miros extrem de frumos și curăță foarte eficient pardoseala, lăsând deoparte bacteriile și toate urmele de praf, beneficiind de o soluție de curățare foarte activă.

Toate cele trei produse de mai sus beneficiază de o concentrație mare și o bună putere de curățare, efect antistatic și persistent, miros plăcut, igienizând locuința fără să mai fie nevoie de niciun fel de clătire suplimentară.

Așadar, alege Asevi, soluția ideală pentru o pardoseală impecabilă.

Lasă un Comentariu...

*