De câte produse avem nevoie pentru a face curățenie regulat în casă?

Articol realizat de redacția Creative Art Copywriting cu informații din surse deschise. Acest articol nu a fost revizuit de un specialist. 

Pentru unii, curățenia în casă este o sarcină permanentă. Zi de zi, mii de persoane au grijă ca totul să fie în perfectă ordine în casa lor. Pentru alții, locuința are nevoie de o curățenie temeinică la fiecare sfârșit de săptămână sau măcar la două săptămâni.

Trebuie să recunoaștem că pentru nimeni curățenia nu este tocmai o sarcină preferată, dar produsele de curățat sunt cele care pot transforma această activitate neplăcută într-una puțin mai suportabilă.

Înainte de a enumera toate produsele pe care este bine să le aveți înainte de a începe să faceți curățenie, vă dezvăluim un truc. Țineți cât mai la îndemână toate produsele. Cele destinate curățeniei în bucătărie, puteți să le țineți într-un coș în bucătărie, cele pentru curățarea băilor le puteți depozita într-un coș separat, iar cele pentru curățarea universală le puteți ține în alt coș, astfel încât să reușiți să faceți cât mai repede curat, fără să faceți drumuri încolo și încoace după câte o soluție.

Produse de curățenie pentru bucătărie

Pentru a face curat în bucătărie vom avea nevoie, după caz, de mai multe produse de curățenie. Întâi de toate, este necesar un detergent de vase și un dezinfectant pe care să îl puteți folosi pe mai multe suprafețe, cum ar fi frigiderul, chiuveta, blatul de gătit și faianța. De mare ajutor este Asevi Pons, degresant pentru aragaz și alte suprafețe grase, foarte eficient și cu o cantitate generoasă de 750 de ml. Fiind un produs concentrat, se recomandă să îl folosiți doar cu mănuși de protecție. În funcție de electrocasnicele pe care le dețineți, mai puteți adăuga în coșul de curățenie și un produs special pentru curățarea suprafețelor din inox sau pentru curățarea plitei ceramice.

Produse de curățenie pentru baie

Baia are întotdeauna nevoie de o curățare cât mai viguroasă, întrucât aici se depune foarte mult calcar, iar săpunul întărit este un coșmar. În general, pentru baie poate fi suficient un singur produs universal, potrivit pentru curățarea tuturor obiectelor sanitare. Vă recomandăm Asevi Zas Baie, un detergent concentrat, care elimină eficient murdăria, calcarul, resturile de săpun, igienizează și parfumează plăcut. Se vor dilua două dopuri în jumătate de găleată de apă și se vor curăța toate suprafețele. Nu necesită clătire, ceea ce scurtează curățenia. Iar dacă veți considera că vasul de toaletă necesită o curățare mai puternică, puteți opta întotdeauna pentru un detartrant standard.

Produse de curățenie pentru rufe

Oricât ne-am baza pe mașinile de spălat moderne, spălarea rufelor tot nu reprezintă o sarcină plăcută. E adevărat, sortarea rufelor, spălarea la programe corespunzătoare, întinsul la uscat și apoi împăturirea sunt sarcini care mănâncă destul de mult timp. Dar pentru a avea rufe plăcut parfumate și care se calcă ușor vă recomandăm Balsam de rufe Asevi Zen, potrivit pentru 60 de spălări. Este un balsam concentrat, îmbogățit cu esențe naturale cu efect relaxant.

Pentru finalizarea curățeniei în casă, din coșul de curățenie nu trebuie să lipsească o soluție de șters praful, o soluție pentru geamuri și oglinzi și un detergent pentru spălarea pardoselilor. Înainte de a începe curățenia, asigurați-vă că aveți la îndemână lavete curate, bureți și prosoape de hârtie.

 

 

Share on facebook
Share on twitter
Share on email
Share on facebook
Distribuie 0

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *