Dezinfectarea suprafețelor, la îndemâna ta

Articol realizat de redacția Creative Art Copywriting cu informații din surse deschise. Acest articol nu a fost revizuit de un specialist. 

Dezinfectarea suprafețelor este un factor important atât pentru locuințele personale, cât și pentru clădirile de birouri, în industria alimentară și, în general, în orice spațiu. Tocmai de aceea, Asevi a gândit o gamă de dezinfectanți cu efect garantat pentru ca acest proces să fie sigur și mult simplificat.

Suprafețele curate nu sunt neapărate ferite de bacterii, astfel că utilizarea unor dezinfectante în paralel cu alte produse de curățenie este imperios necesară pentru a te asigura că zona este cu adevărat curată.

Mai jos prezentăm o listă cu dezinfectanții marca Asevi care garantează suprafețe perfect curate și lipsite de orice tip de microbi:

  • Bardival-96 este un agent de curățare și dezinfectare cu spectru larg (bactericid, fungicid), fără parfum. Suprafețele vor rămâne curate și poți să fii sigur că microbii lipsesc cu desăvârșire după utilizarea acestui produs.
  • Asevi Gerpostar este o soluție de curățat cu dezinfectant concentrată ce combină atât o mare putere de curățare, cât și eficacitate maximă împotriva bacteriilor. Acționează în contact direct cu suprafața, curățând și dezinfectând în profunzime toate suprafețele lavabile: chiuvete, grupuri sanitare, căzi de baie, gresie, faianță, aparatură electrocasnică, terase. Produsul este recomandat în orice locuință, inclusiv unde sunt copii sau animale de companie. Pe lângă toate beneficiile pe care le vei putea observa imediat după utilizarea acestei soluții, mirosul răspândit va fi unul extrem de plăcut.
  • Desinclor este o soluție ideală pentru igienizare – pe bază de clor.

Asevi oferă clienților siguranță maximă prin prisma produselor de calitate pe care le comercializează. Indiferent de zona în care vrei să faci curățenie și tipul de murdărie pe care vrei să o îndepărtezi ușor și rapid, fără prea mare efort, Asevi are o soluție potrivită pentru tine. Produsele concentrate fac ca timpul de acționare să fie foarte scurt, astfel încât tu să te poți bucura de curățenie în adevăratul sens al cuvântului. Petele, grăsimea, microbii, bacteriile nu mai reprezintă deloc o problemă. Asevi are tot ceea ce ai nevoie pentru suprafețe care să emane prospețime.

 

Share on facebook
Share on twitter
Share on email
Share on facebook
Distribuie 0

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *