Haine curate și parfumate cu Asevi

Articol realizat de redacția Creative Art Copywriting cu informații din surse deschise. Acest articol nu a fost revizuit de un specialist. 

Te-ai plictisit de detergenții care promit marea cu sarea iar, la final, pierd în bătălia cu petele și mirosurile neplăcute? Înseamnă că n-ai încercat, încă, să obții haine curate și parfumate cu Asevi.

Fie că preferi detergenții tip pudră, fie detergenții lichizi, la Asevi găsești o gamă variată, cu diverse arome, menite să-ți încânte simțurile. Iar veștile bune nu se termină aici. Vei obține haine curate și parfumate cu Asevi, dar vei face și economii! Prețurile produselor Asevi sunt extrem de avantajoase.

Din categoria detergenților pudră poți opta pentru:

  • Detergent pulbere Asevi

Prietenos cu natura și biodegradabil, acesta are o putere de albire care-l face eficient în orice condiții de spălare. Foarte concentrat, cele 3 kilograme de praf sunt suficiente pentru 38 de spălări. Ceea ce înseamnă că pentru a obține haine curate și parfumate cu Asevi, nu ai nevoie de investiții mai mari. 

Din sortimentele de detergenți lichizi pentru rufe, de o mare popularitate se bucură:

Principalul atu al acestui detergent este că protejează țesătura hainelor, astfel încât ele rămân ca noi, indiferent de numărul spălărilor. De asemenea, înviorează culorile și oferă hainelor un parfum plăcut, durabil, de trandafir sălbatic.

Bucură-te de haine curate și parfumate cu Asevi.

 

 

 

Share on facebook
Share on twitter
Share on email
Share on facebook
Distribuie 0

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *