Haine rezistente și parfumate cu ASEVI

Articol realizat de redacția Creative Art Copywriting cu informații din surse deschise. Acest articol nu a fost revizuit de un specialist. 

Fiecare dintre noi are o haină preferată, pe care și-ar dori s-o păstreze cât mai mult timp posibil, în cele mai bune condiții. Echipa ASEVI e conștientă de acest fapt. Tocmai de aceea, a creat o gamă de detergenți și balsamuri de rufe care are grijă ca tu să nu-ți mai faci griji. Descoperă cum poți avea haine rezistente și parfumate cu ASEVI!

Spălarea frecventă, programarea greșită a mașinii de spălat, dar și utilizarea unui detergent/balsam de rufe inadecvat, poate scurta considerabil viața unei haine. Pentru că suntem mereu pe fugă, nu avem timp să spălăm manual. Însă, avem timp oricând să achiziționăm un detergent și/sau un balsam bun de rufe. Haine rezistente și parfumate cu ASEVI constituie o alegere excelentă.

Principalele atuuri 

Detergenții ASEVI au câteva atuuri care nu pot fi trecute cu vederea. Printre acestea se numără: calitatea, varietatea de arome disponibile și prețul. Demnă de remarcat este și cantitatea. Un singur recipient asigură între 42 și 54 de spălări, în funcție de modelul ales. Astfel, nu vei mai fi nevoit(ă) să te gândești că s-ar putea să rămâi fără detergent până la sfârșitul lunii!

Haine care durează în timp

O haină poate să aibă o durată de viață de aproximativ 5-10 ani. Îngrijite atent, cu produse de calitate, hainele tale preferate ar putea fi mult mai longevive, însă. Poți opta pentru:

Un detergent lichid, disponibil la 1 și 1.5 litri, Delicate Wool Asevi, după cum o sugerează și numele, se comportă delicat cu hainele. Are grijă chiar și de cele mai “sensibile” țesături, precum lâna, cașmirul sau mătasea.

Arome unice, inegalabile

Haine rezistente și parfumate cu ASEVI? Poți obține ambele lucruri simultan. Gama de detergenți ASEVI este special creată pentru a nu deteriora țesătura hainelor și a le menține strălucirea inițială. Poți opta pentru detergenți ASEVI cu miros de orhidee, floarea pasiunii, trandafir chinezesc, aloe vera ș.a. O alegere deosebită ar fi:

Cu o formulă ultra-concentrată, Asevi Jabón de Marsella se potrivește pentru toate tipurile de haine. După spălare, acestea vor radia de curățenie. Detergentul protejează țesăturile de decolorare. E disponibil în varianta de 42 și 54 de spălări. Bonus? Săpunul autentic francez din compoziția sa este 100% natural, bio, hipoalergic și antiseptic!

 

Share on facebook
Share on twitter
Share on email
Share on facebook
Distribuie 0

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *