Hainele adoră balsamul de rufe ASEVI

Dacă hainele ar putea vota pentru balsamul lor preferat de rufe, atunci hainele ar alege, unanim, balsamul marca ASEVI.

Poate fi ceva mai plăcut decât a avea haine curate și parfumate? Poate doar șansa de a te învălui în mireasma parfumului preferat vreme îndelungată! Iar balsamul de rufe marca ASEVI îți poate îndeplini această dorință.

De ce ar trebui să alegem un balsam de rufe precum cele de la ASEVI?

  • Balsamul de rufe protejează pielea sensibilă. Detergenții de rufe pot usca hainele, în special în zonele cu apă dură, precum este România. Acest lucru, duce inevitabil la transformarea țesuturilor hainelor sau prosoapelor într-unele abrazive, capabile să irite pielea sensibilă. În special bebelușii pot fi afectați. Un produs de înmuiere a hainelor, precum ar fi balsamul de rufe ASEVI Sensitiv, creat special pentru bebeluși și certificat dermatologic, poate fi alegerea potrivită atât pentru familii, cât și pentru adulții care se confruntă cu o piele sensibilă.
  • Balsamul de rufe lasă hainele moi. Substanțele pe care le conține un balsam de rufe precum ASEVI, lasă hainele nu doar plăcute la atingere, ci și extrem de maleabile. Iată de ce, cu ASEVI, ați putea reduce necesitatea de a călca hainele, după ce le scoateți de la spălat.
  • Balsamul de rufe dă hainelor un miros plăcut. Folosirea unui balsam de rufe, pe lângă detergentul obișnuit, este o alegere minunată pentru toți cei care-și doresc atât haine curate, cât și înmiresmate. Cei de la ASEVI s-au gândit la acest aspect, oferind clienților o gamă variată de balsamuri de rufe cu diverse mirosuri.

Astfel, puteți alege un Balsam de rufe Talco Rosa ASEVI, cu miros de trandafir, capabil să trimită pe oricine, instantaneu, cu gândul la Șeherezada și cele 1001 de nopți, un Balsam de rufe ASEVI Colonia, care îți poate face hainele să debordeze de prospețime, sau Balsamul de rufe Asevi Zen al cărui miros, după cum o sugerează însăși denumirea, are un puternic efect calmant, de relaxare, perfect pentru cei care vor să lupte împotriva ritmului alert de viață, extrem de stresant.

De altfel, s-a demonstrat științific faptul că mirosurile au un impact direct asupra stării noastre de spirit!

Balsamul de rufe de la ASEVI este alegerea potrivită pentru toți cei care își doresc un:

  • Balsam de rufe accesibil ca preț;
  • Balsam de rufe cu rezultate vizibile;
  • Balsam de rufe cu o formulă concentrată, puternică;
  • Balsam de rufe care să împiedice decolorarea țesăturilor;
  • Balsam de rufe cu miros plăcut, îndelungat.

Balsamurile de rufe ASEVI sunt lichide, disponibile în recipiente de 1.5 litri. Cantitatea este suficientă pentru 60 de spălări.

Lasă un Comentariu...

*