Miros de tutun în casă? Nu și cu ASEVI

Articol realizat de redacția Creative Art Copywriting cu informații din surse deschise. Acest articol nu a fost revizuit de un specialist. 

Dacă nu suportați mirosul de tutun în casă, sau pur și simplu doriți să asigurați un mediu ambiant plăcut pentru copii, puteți opta oricând pentru produsele marca ASEVI, excelente în asemenea situații.

Pe lângă faptul că mirosul de tutun se poate dovedi extrem de neplăcut pentru nefumători, acesta este și extrem de dăunător. Experții afirmă că fumul de țigară conține peste 4.000 de substanțe nocive (gudron, benzen, arsenic, amoniac, butan, hexamină), care pot afecta celulele organismului, distrugându-le, sau favorizând apariția cancerului – boala secolului XXI.

ASEVI se gândește la clienții săi, motiv pentru care, a lansat pe piață un produs excepțional, menit să înlăture mirosul de tutun din încăperi, și să vă protejeze sănătatea simultan.

Ce produse marca ASEVI înlătură mirosul de tutun din casă?

ASEVI propune celor care vor să scape de mirosul de tutun din casă, și de restul neplăcerile pe care le implică, odorizantul lichid antitabac ASEVI.

Super-concentrat și ușor de folosit, grație recipientului cu pulverizator, odorizantul lichid antitabac ASEVI poate face mai ușoară viața oricui, contra unei sume de doar 23.6 lei (la reducere) sau 41.65 lei (preț întreg).

Acest produs ASEVI nu doar acoperă ci și elimină totalmente mirosul de tutun din casă, putând fi pulverizat pe suprafețe textile, precum ar fi perdelele sau tapițeriile, fără teama că ar putea lăsa pete.

Produs premium, odorizantul lichid antitabac ASEVI vine în varianta de 750 de mililitri.

Este eficient și se pretează excelent inclusiv pentru interiorul mașinii.

De ce ai nevoie de un odorizant lichid antitabac ASEVI?

Pe lângă mirosul plăcut și de durată pe care îl obții, cu un odorizant lichid antitabac ASEVI poți fi sigur(ă) că lupți eficient și împotriva monoxidului de carbon, substanță pe care țigările o produc mai mult decât mașinile (3.2% față de 1.5% în ultimul caz), dar și a altor nenumărate substanțe nocive, precum arsenicul.

Share on facebook
Share on twitter
Share on email
Share on facebook
Distribuie 0

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *