Prelungește-ți vacanța cu ASEVI

Articol realizat de redacția Creative Art Copywriting cu informații din surse deschise. Acest articol nu a fost revizuit de un specialist. 

O vacanță infinită e pură utopie? Nu și dacă știi cum să alegi corect produsele de curățenie. Prelungește-ți vacanța cu ASEVI! Lasă formulele inovatoare ale detergenților să lucreze în locul tău.

Peste 400 de ore pe an le dedicăm curățeniei

Conform unor statistici efectuate în 2015, în medie, o persoană petrece, zilnic, o oră și 6 minute făcând curățenie! Aproape jumătate de oră pierdem ștergând praful și curățind varii suprafețe ale casei. Iar o altă jumătate de oră vizează spălarea vaselor/rufelor sau a altor obiecte, urmată de circa 7 minute destinate îngrijirii plantelor/grădinii.

Situația s-ar putea schimba. Prelungește-ți vacanța cu ASEVI. Alege produse calitative și accesibile oricărui buzunar.

ASEVI – o gamă variată, pe placul tuturor

De la produse de curățare a suprafețelor, până la detergenți de vase sau rufe, la ASEVI poți găsi orice ai nevoie pentru casă.

Pentru că dedicăm o bună parte din timp spălării vaselor, o metodă eficientă de a obține mai mult timp liber este să apelăm la un detergent bun. Prelungește-ți vacanța cu ASEVI. Optează pentru:

Cu ajutorul Paellas and Kettles Asevi, elimini fără efort grăsimile și resturile alimentare de pe vase. Soluția are un efect puternic degresant. Partea cea mai bună e că oferă vaselor strălucirea inițială. Oaspeții tăi vor avea mereu impresia că-i servești din vase noi. Sau vor crede că-ți petreci ore bune la bucătărie. Doar tu și Paellas and Kettles Asevi veți ști, însă, adevăratul secret.

Grație formulei revoluționare Active Foam, Grease Remover Asevi este un agent puternic de îndepărtare a grăsimilor și petelor. Le îndepărtează cu ușurință, chiar și pe cele solidificate. Astfel, nu vei mai fi nevoit(ă) să freci vasele minute sau chiar ore în șir.

Grease Remover Asevi lasă în urmă o aromă plăcută de citrice. Iar noul sistem de pulverizare permite aplicarea substanței cu sau fără spumă.

Ideal pentru toate suprafețele unde se acumulează grăsimi și/sau murdărie. Blatul de bucătărie, ventilatoarele, cuptorul, tigăile, vasele sau ustensile de bucătărie n-au fost nicicând mai curate ca acum.

Ești gata pentru mai mult timp liber în viața ta? 

 

Share on facebook
Share on twitter
Share on email
Share on facebook
Distribuie 0

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *