Produse de curățenie universale sau pentru fiecare suprafață murdară – ce alegi?

Articol realizat de redacția Creative Art Copywriting cu informații din surse deschise. Acest articol nu a fost revizuit de un specialist. 

În prezent există o mulțime de produse destinate curățeniei, ceea ce poate implică câteva alegeri de făcut atunci când vine vorba despre achiziționarea lor. Deși există numeroase produse universale de curățenie a suprafețelor, există și produse specifice pentru fiecare material și fiecare suprafață. Dacă nici tu nu știi ce variantă să alegi, citește mai jos câteva sfaturi care te-ar putea ajuta să te decizi.

Produse de curățenie pentru pardoseală

Când vine vorba despre pardoseală, gospodinele sunt copleșite de diferite feluri de soluții – pentru parchet, pentru gresie, pentru marmură, iar lista poate continua. Din fericire, pardoseala este un element destul de permisiv atunci când vine vorba despre produsele de curățenie, prin urmare, optarea pentru un produs de curățare universal poate fi o alegere chiar bună, mai ales dacă optați pentru un produs calitativ. Pentru curățarea tuturor tipurilor de pardoseli din casa dumneavoastră, puteți alege detergentul pentru pardoseli superconcentrat de la Asevi. Acesta este indicat pentru toate tipurile de pardoseli și vine și cu un parfum unic, ce persistă pentru un timp îndelungat.

Produse de curățenie în funcție de elementele curățate

 Dacă este vorba despre curățarea unor elemente precum grupurile sanitare, chiuvetele  și aparatura electrodomestică, este indicat să folosiți un produs special conceput pentru aceste suprafețe. Principalul motiv pentru care ar trebui să faceți asta este că substanțele special concepute pentru suprafețele menționaate anterior au și funcții de dezinfectare, cruciale pentru susținerea sănătății membrilor familiei. Produsul de curățenie Gerpostar Asevi dezinfectant este ideal pentru a dezinfecta și a curăța în profunzime chiuvetele, căzile, grupurile sanitare și celelalte elemente menționate mai sus, iar în plus, el este optim pentru a fi folosit și în gospodăriile unde sunt copii mici, dar și animale de companie.

Produse de curățenie în funcție de timpul avut la dispoziție

Timpul este un factor crucial în ceea ce privește curățenie. Dacă aveți un ritm de viață mai alert și nu puteți investi mult timp în curățenia de acasă, atunci puteți opta cu încredere pentru produse de curățenie universale, astfel încât veți folosi aceeași substanță pentru a curăța toată casa -–nu veți mai schimba cârpele, nu veți mai schimba apa din găleată când dați cu mopul etc.. Dacă optați pentru această variantă, investiți în produse calitative.

Produse de curățenie în funcție de tipul de curățenie făcut

Orice gospodină are două tipuri de curățenie pe care le face periodic, anume curățenia generală săptămânală și curățenie de primvăvară și de iarnă. În ceea c eprivește curățenie săptămânală, se pot folosi produse universale deoarece sunt eficiente și mai rapide. Dacă este vorba despre marea curățenie de primăvară, atunci se recomandă folosirea produselor specifice pentru a se curăța în profunzime.

Share on facebook
Share on twitter
Share on email
Share on facebook
Distribuie 0

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *