Produse eficiente pentru curățenia pardoselii

Articol realizat de redacția Creative Art Copywriting cu informații din surse deschise. Acest articol nu a fost revizuit de un specialist. 

Știai că pardoseala este unul dintre cele mai murdare spații din casa ta? Descoperă o listă de produse eficiente pentru curățenia pardoselii, care te vor ajuta să-ți menții locuința impecabilă.

Studii recente arată că pardoseala dintr-o locuință conține mai mulți microbi decât vasul de gunoi! Mai exact, aproximativ 830 de bacterii pe fiecare centimetru pătrat, în comparație cu 411 bacterii, în cazul coșului de gunoi. Totodată, ea reprezintă o sursă periculoasă de infecții, în special pentru cei mici. Scapă de griji. Utilizează produse eficiente pentru curățenia pardoselii. Ele vor menține casa curată și sigură, timp îndelungat.

Bacteriile de pe pardoseală pot cauza infecții mortale

Cercetătorii de la Universitatea din Arizona au constatat că bacteriile de pe pantofii noștri ajung în interiorul locuinței în proporție de 90%! Dacă te gândești la toate locurile prin care pantofii trec pe parcursul unei zile, de la străzi până la băi publice, e lesne de imaginat cantitatea și sursa tuturor bacteriilor. Alarmant este că bacteriile pot provoca diverse infecții. Experții de la Universitatea din Houston, de exemplu, au demonstrat că peste 26% din pantofii examinați au avut rezultat pozitiv la testele pentru C. diff – microorganisme ce pot cauza diaree mortală!

Pentru a fi sigur(ă) că familia ta este în afara oricărui pericol, alege produse eficiente pentru curățenia pardoselii, care vor înlătura bacteriile, dezinfectând locuința.

Produse eficiente pentru curățenia pardoselii

Încă de la mijlocul anilor ’60 s-a demonstrat că suprafețele de pardoseală, protejate împotriva recontaminării, au pierdut aproximativ 80% din flora lor bacteriană după spălare. O proporție și mai semnificativă, aproximativ 99% din flora bacteriană, a fost înlăturată după tratamentul suprafețelor cu substanțe dezinfectante. Ținând cont de aceste lucruri, cei de la Asevi au îmbinat știința cu tehnologia, lansând pe piață produse eficiente pentru curățarea pardoselii precum:

  • Soluție de curățat și dezinfectat Asevi Gerpostar care combină puterea de curățare cu o eficiență bactericidă maximă, lăsând în același timp un parfum proaspăt. E alegerea perfectă pentru toate suprafețele lavabile din casă.
  • Gerpostar Asevi Dezinfectant, disponibil într-un recipient cu pulverizator, asigură pătrunderea substanței dezinfectante pretutindeni. Potrivit pentru toate suprafețele, nu decolorează, fiind esențial în casele cu copii sau animale de companie.

 

Share on facebook
Share on twitter
Share on email
Share on facebook
Distribuie 0

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *