Produse necesare pentru curăţenia de toamnă

Articol realizat de redacția Creative Art Copywriting cu informații din surse deschise. Acest articol nu a fost revizuit de un specialist. 

În special după anotimpul cald şi secetos, imediat ce vara a trecut, chiar dacă fiecare şi-a curăţat casa periodic şi a întreţinut curăţenia, va constata că praful s-a strecurat în fiecare colţişor, deasupra mobilierului, sub paturi şi dulapuri, în rafturi şi sertare, pe ferestre, tâmplărie, perdele, draperii şi covoare. Astfel, curăţenia de toamnă este absolut necesară pentru a scoate tot praful din casă şi pentru a curăţa şi reîmprospăta aerul din interior.

Pentru a se face curăţenie în mod corect şi sănătos, ar trebui folosiţi detergenţi special destinaţi fiecărei suprafeţe în parte, de la sticla ferestrelor, la tâmplărie, la lemnul parchetului şi al mobilierului, până la gresie şi faianţă, perdele, draperii şi alte tapiţerii. Pentru  o curăţenie temeinică, nu sunt de ajuns detergenţii şi substanţele de curăţat, ci va fi nevoie şi de lavete, mopuri şi perii, fiecare adecvat  suprafeţei care trebuie curăţată şi igienizată. Produsele Asevi, de la detergenţi până la accesorii, vin în ajutorul celor care doresc să-şi cureţe corect casa şi să se bucure de un aer interior sănătos şi parfumat.

Unul dintre produsele care vin în ajutor pentru o curăţenie temeinică de toamnă, este detergentul profesional universal pentru suprafeţe-Multiusos. Este o soluţie universală care poate fi aplicată pe orice suprafaţă, de la ferestre, oglinzi, mobilier din plastic şi  lemn, până la electrocasnice. Are un efect de durată, este antistatic, se usucă rapid şi nu lasă urme pe suprafeţe.

Multiusos se pulverizează pe suprafaţa care trebuie curăţată şi se sterge cu o lavetă moale sau cu prosop din hârtie. Fie că se va aplica pe geamul ferestrei, fie că va fi pulverizat pe blatul din bucătărie, detergentul va curăţa foarte bine suprafeţele, va îndepărta depunerile de praf sau de grăsime şi va conferi strălucire şi luminozitate. Mobilierul curăţat cu această substanţă va căpăta un aspect neted şi curat,  care se va păstra pentru mult timp, datorită efectului antistatic al detergentului. Aparatura electrocasnică din bucătărie, extrem de solicitantă în ceea ce priveşte degresarea, va fi mult mai repede şi eficient curăţată, folosindu-se acest detergent universal.

 

Share on facebook
Share on twitter
Share on email
Share on facebook
Distribuie 0

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *